15% korting op motorkleding bij aanschaf van een nieuwe motor bij Van De Kuinder Motoren in Hilversum

Samenwerking Van De Kuinder Motoren Hilversum met VoordeelHelmen Amsterdam

Samenwerking Van De Kuinder Motoren Hilversum met VoordeelHelmen Amsterdam

VoordeelHelmen.nl en Van De Kuinder Motoren hebben een speciale aanbieding voor jou. Bij aankoop van een nieuwe of tweedehands motor bij Van De Kuinder Motoren ontvang je een exclusieve korting van 15% op (de verkoopadviesprijs van) motorkleding en helmen bij VoordeelHelmen Amsterdam.

Kom langs in onze winkel in Amsterdam en ontdek ons uitgebreide assortiment van ruim 100 topmerken in motorkleding en helmen. Ons deskundige team staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte uitrusting die voldoet aan al jouw behoeften en voorkeuren. Daarnaast bieden we ook Personal Fitting voor je nieuwe Shoei helm.

Actievoorwaarden:

  • De actie is alleen geldig in onze winkel in Amsterdam op producten vanaf €150, op vertoon van jouw factuur van Van De Kuinder Motoren.
  • De geldigheid van de actie is tot 30 dagen na de aankoop van je nieuwe of tweedehands motor.
  • De 15% korting wordt berekend op basis van de verkoopadviesprijs en is geldig op het gehele assortiment, met uitzondering van communicatie- en navigatieproducten.
  • De actie geldt alleen voor motoren die zijn gekocht vanaf 1-2-2024.
  • Mis deze kans niet om met 15% korting de perfecte motorkleding en helm te bemachtigen! We verwelkomen je graag in onze winkel in Amsterdam.

Van De Kuinder Motoren – Dé motorzaak van Hilversum en omstreken

Van de Kuinder Motoren is dé Yamaha dealer en motorzaak in Noord-Holland, Nederland, waar u terecht kunt voor zowel de verkoop en het verhuur van motoren als het onderhoud van uw huidige motor. Wij bestaan uit een team van ervaren en deskundige specialisten en hebben vele jaren ervaring in ons vakgebied. Om deze redenen, kunnen wij u verzekeren van een dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit. Heeft u vragen over de producten uit ons assortiment? Of wilt u meer weten over de werkwijze die wij hanteren in onze werkplaats? Wij vertellen u hier graag meer over.

2024-02-09 13:11:00
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen