5 redenen waarom je niet naar de motorbeurs hoeft voor de beste deal

motorbeursHet zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn, maar deze week staat de Motorbeurs Utrecht weer op het programma. Traditiegetrouw het startsein voor het nieuwe motorseizoen. Maar ook traditiegetrouw het moment om voordelig een nieuwe motor-outfit te scoren. Talloze kraampjes met sterk afgeprijsde helmen, handschoenen, motorjassen en broeken, sloten en heel veel accessoires.

Leuk al die kraampjes, maar ik geef je vijf redenen waarom je helemaal niet naar de motorbeurs hoeft voor dat ene koopje of een goede deal voor je nieuwe helm, en je beter naar Voordeelhelmen kan komen.

1. De beste prijs: -21%

Te beginnen met de belangrijkste reden: de prijs. Voor een goede prijs hoef je helemaal niet naar de motorbeurs, je kunt gewoon naar onze winkel in Amsterdam komen of even www.Voordeelhelmen.nl in de browser tikken. We hebben namelijk de hele week 21% BEURSKORTING op bijna het gehele assortiment. Dus ook op veel nieuwe collecties; op helmen; op kleding; op handschoenen op hoodies; op jeans; op leer en natuurlijk ook op laarzen en schoenen. Goeie deal toch? Er zijn een paar modellen die geen 21% korting hebben, deze vind je terug op de actiepagina. De rest van onze collectie heeft allemaal 21% korting! Actie loopt van woensdag 21 tot en met woensdag 28 februari. 

2. Alle ruimte om te passen

Een nieuwe helm of een nieuwe motorjas koop je niet iedere week. Daarom wil je zeker zijn dat je het goede product koopt die goed zit en goed aansluit op jouw wensen. Ook al is de prijs nog zo scherp, vaak blijft het een flinke uitgave die je doet. Even de tijd nemen om rustig te passen is dus geen overbodige luxe. Mijn persoonlijke ervaring van de Motorbeurs is dat hier niet echt ruimte en tijd voor is. Je kan dus beter naar onze winkel komen om zo uitgebreid de tijd te nemen voor het uitzoeken van jouw nieuwe motorgear. Of je laat je nieuwe jas gewoon thuis komen, nog makkelijker.

3. Deskundig advies

Punt drie is een vervolg op punt twee: je hebt niet alleen de ruimte nodig als je nieuwe motorkleding nodig hebt, maar het is ook fijn als iemand meedenkt en je vertelt wat de voor- en nadelen van het betreffende product zijn. Want voor die geplande rit naar de Eifel is het wel lekker dat je nieuwe jas ook echt 100% waterdicht is. Tijdens onze 21% beurskortingactie staan onze productspecialisten voor je klaar om het product te vinden het dat best bij jouw wensen aansluit.  

4. De nieuwste collecties

Onze 21% beurskortingactie geldt ook gewoon op de meeste nieuwe collecties. Dus ook op de nieuwe Nolan N100-5 of de Schuberth C4. Wil je echt een scherpe prijs op de Motorbeurs, dan moet je toch snel doen met oudere collecties. In principe is dat helemaal niet erg, onthoud wel dat voor oudere helmen onderdelen lastig te vinden zijn (denk aan een nieuw vizier of binnenvoering). Daarnaast hebben nieuwe helmen nieuwere technieken zoals een Pinlock-vizier.

5. 100 dagen bedenktijd

Als je bij Voordeelhelmen een nieuwe helm of jas koopt (of een willekeurig ander product) heb je na je aankoop nog 100 dagen bedenktijd. Het is dus geen probleem als je helm toch niet helemaal aansluit bij je wensen. Enige voorwaarde is dat het product nog ongebruikt moet zijn. Bij veel kraampjes op de Motorbeurs heb je deze mogelijkheid niet. 

 

ACTIE: 21% BEURSKORTING

Kortom, alle reden om deze week van onze 21% beurskorting te profiteren. Actie loopt dus van woensdag 21 tot en met woensdag 28 februari. Je krijgt 21% korting op bijna alles. Er zijn wat producten uitgezonderd, die vind je terug op de actiepagina. De prijzen op de website zijn de prijzen waar de 21% korting vanaf is, deze prijzen gelden ook in de winkel in de Amsterdam. De korting is berekend over de verkoopadviesprijs. motorbeurs

2020-10-30 15:11:00
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen