NEXX X.G30

De NEXX X.G30 is een vintage jethelm voor volwassenen, goedgekeurd volgens de ECE 22.06 norm. Deze dubbelvizier jethelm is onderdeel van de Nexx Garage Collection en heeft een buitenschaal van X-MATRIX 2 (multidirectionele glasvezels, 3D-organische vezels, speciale aramide- en koolstofvezels).

20 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Wat kenmerkt de NEXX X.G30?

De NEXX X.G30 is een ECE 22.06-goedgekeurde jethelm die stijl, comfort en geavanceerde materialen combineert voor de veeleisende motorrijder. De helm is voorbereid voor een universele intercom met talrijke Bluetooth-kits als optionele accessoires, verkrijgbaar bij Voordeelhelmen.nl. Bij aankoop wordt de helm geleverd met zijn eigen helmtas. De kinband is uitgerust met een dubbele D-kinband voor een veilige sluiting.

De buitenschaal van de helm

De buitengewoon lichte en sterke schaal van de NEXX X.G30 is 35% meer bestand tegen rekken en buigen dan normaal glasvezel. De helm is verkrijgbaar in 3 verschillende schaalmaten, wat zorgt voor een optimale pasvorm.

Het interieur van de NEXX X.G30

Het interieur van de NEXX X.G30 is voorzien van zacht 3D X.Mart Dry stof met een speciale behandeling die twee keer zo snel droogt als normaal katoen. Het is ook anti-transpirant, antibacterieel en anti-allergisch. Het verwijderbare en wasbare interieur is ontworpen voor gemakkelijke toegang voor brildragers.

Het vizier van de helm

Het vizier is lang en helder, gemaakt van krasbestendig Lexan polycarbonaat. Daarnaast beschikt de helm over een nieuw donkergetint, anti-UV intern zonnevizier voor verbeterd perifeer zicht en eenvoudige bediening.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen