Verwarmde motorhandschoenen

Voor de echte bikkels die niet bang zijn voor een paar graden onder nul zijn er elektrisch verwarmde motorhandschoenen ontwikkeld. Waar je vroeger, ondanks je driedubbel gelaagde ultra-dikke hypervoering, alsnog met bevroren handen aankwam op je werk is dat nu verleden tijd. Met behulp van speciale verwarmingspanelen en verwarmingsdraden worden je handen continu warm gehouden. Je kunt zelfs afstellen hoeveel warmte jouw verwarmde handschoenen voor op de motor moeten genereren. Natuurlijk zijn de handschoenen niet alleen lekker warm, maar ook helemaal waterdicht.

Producten 1-28 van 34

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Elektrisch verwarmde handschoenen voor op de motor

Wil jij lekker warm de winter door? Bij ons vind je de beste verwarmde motorhandschoenen. Vroeger kwam je aan op je bestemming met ijskoude handen, maar vandaag de dag is dat echt niet meer nodig. Eigenlijk zijn verwarmde handschoenen gewoon winterhandschoenen voor de échte diehard motorrijders. Deze motorhandschoenen houdt je handen niet alleen warm, maar ook helemaal droog. Het verwarmen van de handschoenen gaat met behulp van een accu of een batterij welk weggestopt kan worden in de manchet. Deze accu’s zijn uiteraard oplaadbaar en uitwisselbaar. In sommige gevallen kun je de elektrisch verwarmde motorhandschoenen aansluiten op de 12V stekker aansluiting van de motor, ideaal als je niet steeds de accu’s wil of kan opladen.

De meeste verwarmde handschoenen zijn instelbaar en hebben meerdere standen waarmee je kunt bepalen hoeveel warmte de handschoen moet geven. Dit is de allerbeste oplossing voor de ultieme motorrijders die het hele jaar door rijden. Uiteraard kun je ook de rest van je lichaam in de koude maanden verwarmen met verwarmde motorkleding.

Warm en droog de winter door met de verwarmde motorhandschoenen van Voordeelhelmen

Zoek jij de beste elektrisch verwarmde motorhandschoenen? Bij Voordeelhelmen ben je aan het juiste adres. Wij leveren jouw nieuwe handschoenen snel én voor de beste prijs. Heb je een maatje te klein besteld? Geen punt! Wij hanteren een 100 dagen retourrecht, en boven de €200,- kun je de handschoenen zelfs gratis aan ons terugsturen. Probeer je de handschoenen liever eerst even uit in de winkel? Kom dan naar één van onze motorkledingwinkels, waar wij ook een zeer grote collectie motorhelmen en motorkleding hebben hangen.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen