Rukka motorhandschoenen

Je zou het misschien niet denken, maar ook in Finland wordt motorkleding gemaakt. En niet zo maar motorkleding. Rukka is een Fins bedrijf dat in 1950 is begonnen met het maken van kleding voor hardlopers vanuit de keuken van een woonboerderij. Het is niet bij hardloopkleding gebleven. Rukka is gegroeid tot een professioneel opererend bedrijf dat motorkleding van hoge kwaliteit op de markt brengt. Motorrijders genieten al jaren van de Rukka motorkleding en dit is niet voor niks. Rukka werkt nauw samen met bedrijven als Gore, D3O en DuPont om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van motorkleding en bescherming te kunnen toepassen op haar producten. Als motorrijder pluk je daar de vruchten van. Welke motorrijder wil er nu niet 100% kunnen genieten van het motorrijden, zonder zich zorgen te maken over zijn of haar veiligheid in kleding waarin hij of zij comfortabel rijdt? Rukka houdt het gehele productie proces in eigen hand, zodat elk deel van het productieproces onder de loep wordt gehouden. De motorkleding wordt hiernaast aan zeer uitvoerige testen onderworpen om de kwaliteit te kunnen bieden waar Rukka achter staat.
Rukka maakt niet alleen motorhandschoenen, maar ook motorjassen en motorbroeken. Om een idee te krijgen welke producten van Rukka wij allemaal in onze collectie hebben, kijk dan even op onze overzichtspagina van Rukka motorkleding. We hebben motorhandschoenen van allerlei merken in onze webshop, dus mocht er tussen de motorhandschoenen van Rukka niets voor je bij zitten, neem dan even een kijkje op onze algemene pagina waar alle merken motorhandschoenen worden getoond. Voordeelhelmen heeft voor iedere motorrijder wel wat wils. En dat geldt ook voor motorhandschoenen. En kun je nog steeds niet vinden wat je zoekt, neem dan even contact met ons op. We kunnen je vast verder helpen.

Enorme keuze aan Rukka motorhandschoenen in onze webshop

Op Voordeelhelmen.nl vind je motorhandschoenen van allerlei merken en natuurlijk ook van Rukka. Je kunt heerlijk thuis vanaf de bank op je gemak Rukka motorhandschoenen bestellen. Onze webshop is dag en nacht open: je kunt dus rustig je tijd nemen en onze vele motorhandschoenen vergelijken met elkaar. Vind je het toch fijner om de Rukka motorhandschoenen even te passen voordat je ze koopt? Geen probleem: dat kan bij ons in de showroom in Amsterdam. Voordeelhelmen geeft je de laagste prijsgarantie en dit geldt zowel in onze webshop als in de showroom. Motorrijden kan een dure hobby zijn, dus we denken graag ook aan jouw portemonnee. Neem even contact met ons op voordat je langs komt wanneer je iets wilt passen. Dan zorgen wij ervoor dat we het op voorraad hebben. Dan kun je hier in alle rust komen passen en vergelijken.

Contact
Copyright VOORDEELHELMEN