Rev'it handschoenen

Als je op zoek bent naar een mooie setje Rev’it motorhandschoenen, dan kun je bij ons altijd slagen. De Rev'it motorkleding collectie die wij voeren heeft voor ieder wat wils. Voor de echte bikkels hebben wij 100% waterdichte directlaminaat GORE-TEX® handschoenen zoals de Taurus GTX, maar uiteraard ook mooie leren doorwaai handschoenen zoals de Fly 2, en een van de favorieten onder de adventure rijders is de Sand 3 motorhandschoen.

Producten 1-28 van 180

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motorhandschoenen van Rev’it

Er zijn veel verschillende Rev’it motorhandschoenen te verkrijgen. Zo zijn er sportieve motorhandschoenen van leer, maar ook lichte doorwaai handschoenen van textiel voor op de warme zomerdagen. Voor de echte adventure motorrijders hebben wij ook volledig waterdichte gelamineerde GORE-TEX® motorhandschoenen. Haast alle handschoenen van Rev’it beschikken over SeeSmart of SeeSoft impactprotectie op de knokkels, en een leren of kunststof verdikking op de handpalm.

Directlaminaat Rev’it motorhandschoenen hebben een waterdicht membraam met ademende functie, dit membraam zit vastgeplakt tegen de slijtvaste buitenlaag van de handschoen. Doorwaai handschoenen hebben over het algemeen geen regenvoering, meestal zijn deze handschoenen gemaakt van een soort gaas (mesh) materiaal – dit zorgt voor optimale luchtdoorlaat.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen