Motorhandschoenen winter

Pak jij in de koude maanden wel eens de motor? Of rijd je misschien het hele jaar door? De echte bikkels gaan natuurlijk door weer en wind, maar dat doen zij niet zonder knappe winterhandschoenen. Om comfortabel en droog de winterse maanden door te komen is het belangrijk dat je goede winter motorhandschoenen aan hebt. Uiteraard vind je bij Voordeelhelmen een groot aanbod aan winterhandschoenen voor de motor, zowel online als in de winkel.

22 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Warm de winter door met motorhandschoenen voor de winter

Voor alle motorrijders die ook in de winter op de motor stappen zijn warme handen van groot belang. Niet alleen voor je eigen comfort maar ook voor je reactievermogen. Met je handen moet je tijdens het rijden best veel doen, als je ijskoude handen krijgt zul je niet meer adequaat kunnen reageren op het moment dat dit nodig is.

Winterhandschoenen voor op de motor hebben altijd een of meerdere lagen thermovoering. Dit zit niet alleen lekker, maar het isoleert ook goed. Zo wordt de koude lucht buiten gehouden en de warme lucht binnen de motorhandschoenen. Rukka winterhandschoenen en Revit winterhandschoenen in hogere prijsklassen hebben vaak een gelamineerd membraan (directlaminaat). Hierdoor rolt al het water van de buitenstof van de handschoen af en blijven je handen ten alle tijden droog.

Winterhandschoenen voor op de scooter zijn vaak wat simpeler. Dit soort handschoenen zul een aantal keer per jaar moeten impregneren om zo de waterdichte functie te behouden. Naast motor winterhandschoenen verkopen wij ook verwarmde motorhandschoenen, dit zijn eigenlijk winterhandschoenen met verwarming.

Winterhandschoenen voor warmte, comfort en droge handen

Motorhandschoenen voor in de winter kopen? Bij Voordeelhelmen vind je de warmste winter handschoenen voor op de motor. Heb je de beste winterhandschoenen motor voor jou gevonden, maar is de maat niet goed? Geen enkel probleem! Wij hanteren een 100 dagen retourrecht, dus je kunt de winter handschoenen gewoon op je gemak thuis passen. Kom je toch liever eerst bij ons langs om te passen? Je bent van harte welkom in onze winkel in Amsterdam, waar wij ook een groot assortiment aan motorkleding en motorhelmen hebben.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact