Dainese handschoenen

Handschoenen van Dainese staan bekend als kwalitatief hoogstaande handschoenen. Zo hebben zij een breed assortiment aan tourhandschoenen en race handschoenen. Op deze pagina vind je alle motorhandschoenen van Dainese overzichtelijk terug, maar bij ons vind je ook een complete collectie Dainese motorkleding.

Producten 1-28 van 64

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Motorhandschoenen van Dainese

Een tourhandschoen van Dainese biedt veel comfort, bescherming en is vaak waterdicht. Een racehandschoen van Dainese is puur gemaakt om de rijder tijdens een val- of glijpartij optimaal te kunnen beschermen. Hier zitten dan ook vaak grote en harde protectoren op.

Dainese is een van de grootste en bekendste motorkledingmerken ter wereld en wordt in Italië gemaakt. In 1972 is Dainese opgericht door Lino Dainese met als doel om de best mogelijke motorkleding te maken. Nu we inmiddels meer dan vijftig jaar verder zijn heeft Dainese een groot en breed assortiment weten samen te stellen waar voor ieder wat wils tussen zit. Of je nou op zoek bent naar Dainese motorjassen, Dainese motorbroeken of Dainese onderkleding.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact