Dames motorhandschoenen

Dames motorhandschoenen nodig? Bij ons vind je een complete collectie motorhandschoenen speciaal voor vrouwen. Bekijk direct online of kom langs in onze winkels.

Producten 1-28 van 115

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Waarin onderscheiden dames motorhandschoenen zich?

Dames motorhandschoenen zijn, zoals de naam wellicht al doet vermoeden, speciaal ontwikkeld voor dames. Er is qua specificaties geen groot verschil tussen mannen- en vrouwenhandschoenen. Het grootste verschil zit hem, net als bij dames motorkleding, in de fit, oftewel de pasvorm. Vrouwen hebben namelijk over het algemeen, uitzonderingen daargelaten, smallere en dunnere handen dan mannen.

Aangezien vrouwen doorgaans een hoger percentage lichaamsvet hebben dan mannen, kunnen dames motorhandschoenen specifieke thermische eigenschappen hebben om de handen warmer te houden. Dit kan bestaan uit extra isolatiemateriaal of voeringen.

Het belang van een goede pasvorm

Het is niet alleen voor het comfort belangrijk dat een handschoen goed zit, maar ook zeker voor de veiligheid. Net als bij heren zijn motorhandschoenen voor vrouwen voorzien van extra beschermende delen met protectoren. Het is belangrijk dat deze protectoren de juiste gebieden van je handen beschermen tijdens een val. Zodra je dus een te grote handschoen koopt heeft dat direct consequenties voor zowel het algehele comfort als voor je eigen veiligheid.

Onze complete assortiment motorhandschoenen

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan onze complete collectie motorhandschoenen. Voordeelhelmen.nl heeft voor ieder wat wils, van zomer- tot winterhandschoenen, van retro tot modern, voor zowel dames als heren. Je profiteer bij ons van gratis verzending, 100 dagen retourrecht en deskundig advies in onze winkels. Bestel direct online of kom bij ons langs.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen