Beschrijving Rukka Armas Trousers Black 990

De Rukka Armas broek heeft dezelfde kwaliteiten als de jacket en is leverbaar in drie maten. De C2 maat is de standaard maar wij bieden ook de C1 (7cm kleiner) en de C3 (7cm groter) maten aan. Hij is uitgerust met Gore-Tex Pro 3-layer laminaat die ervoor zorgt dat je beschermt bent tegen de meeste schokken. Verder bewerkstelligt de Armacor technologie in de broek dat deze zeer moeilijk scheurt zodat de broek erg lang mee gaat. Rukka heeft met D3O een materiaal ontwikkeld dat de vochtuitwisseling van dit pak extreem efficiënt maakt. Water komt er niet doorheen, maar de transpiratie van binnen uit de broek wordt wel makkelijk afgevoerd naar buiten. Dit zorgt er niet alleen voor dat je het nooit te koud of te warm krijgt in deze broek, maar dat hij ook nog eens erg lekker zit. De isolerende lagen kunnen gemakkelijk uit de broek worden gehaald. De broek zit niet alleen lekker, maar zorgt er ook voor dat je goed zit. Het Rukka AntiGlide System en de Rukka AirCushion system waarborgen dat U altijd goed op de motor zit en niet begint te glijden wanneer het weer even niet mee zit. Rukka maakt producten die lang mee gaan. De aankoop van deze Rukka Armas broek is er een voor de toekomst. Kwaliteit in plaats van kwantiteit. Wie wil dat nou niet?

Rukka Motorkleding staat bekend als het meeste technologische geavanceerde, het meest betrouwbare en het meest duurzame merk wat er op de markt te vinden valt. Door de extreem hoge eisen die Rukka zichzelf stelt voor het produceren van hun producten kun je er altijd van uit gaan dat de aankoop van een Rukka product een goede aankoop zal zijn. Ze zitten goed, ze werken goed en ze voelen goed. Met Rukka kies je voor kwaliteit.


Armas eigenschappen

 • Gore-Tex Shell 3-layer membraan. Kleding ontwikkeld met GORE-TEX membraan combineert duurzame water- en winddichtheid met een optimaal ademend vermogen, voor duurzame producten die maximale bescherming en draagcomfort bieden. Het voordeel van de 3-laagse laminaat is dat deze niet verschuift en dus minder slijt en langer mee gaat.
 • Armacor technologie (Kevlar & Cordura). Je lichaam wordt perfect beschermd door deze twee-laagse technologie. Kevlar bestaat uit een zware, sterke stof die zeer waterbestendig en duurzaam is. Deze stof kan goed gebruikt worden voor de versteviging van kwetsbare gebieden. Cordura is een van de meest gerespecteerde merken als het gaat om producten die duurzaam, veelzijdig en betrouwbaar zijn. De Cordura AFT (Air Flow Technology) stof ademt zeer goed en is extreem sterk. Er komt geen water van buiten naar binnen maar uw transpiratie kan wel naar buiten worden weggevoerd. De combinatie van Kevlar & Cordura creëert en geheel dat goed beschermt, waterbestendig en duurzaam is.
 • Rukka D3O Air CE-rated Level 1 (EN 1621-1 2012) lidmaat protectie bij de schouders en elbogen. De D3O partikels bewegen vrij wanneer de bewegingen van de gebruiker langzaam zijn. Dit zorgt ervoor dat het materiaal als voor je lichaam gemaakt aanvoelt. Bij een schok klikken alle D3O deeltjes samen om de energie van de klap te absorberen en te verspreiden waardoor de klap minder intens aan zal voelen. Hoe groter de impact is, hoe sterker de deeltjes samen klikken en hoe beter de bescherming is.
 • 3M Verbeterde Zichtbaarheid. Alle Rukka motoroutfits hebben een EN 471 element. Dit zorgt ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent. Het gaat verder ook zeer lang mee. De kleur zal geleidelijk veranderen door lang gebruik maar de zichtbaarheid zal immer hetzelfde blijven.
 • Antiglide systeem en AirCushion van Keprotec bij het zit gedeelte. Het Rukka Antiglide systeem zorgt ervoor dat je niet begint te glijden wanneer uw zadel of broek nat worden. De Keprotec AirCushion maakt langere tochten veel aangenamer. Je zit lekkerder en het verschil in temperatuur tussen het zadel en je eigen lichaam zal minder voelbaar zijn.
 • Maat: De broek wordt aangeboden in drie verschillende maten. Kijk in de maattabel om te bepalen welke maat het beste voor jou is.
 • Licht, windproof en waterproof
 • Afneembare warmte reflectieve binnen voering met 60g isolatie.
 • Broek heeft een rits waar een jas aan kan worden bevestigd
 • Taille sluiting met dubbele aanscherping
 • Ventilatie openingen bij de dijen
 • Een waterbestendige zak
 • 5 jaar garantie

Rukka Armas specs

Meer informatie
Merk Rukka
Model Armas
Kleurstelling Trousers Black 990
Categorie Motorbroeken
Regenvoering Directlaminaat
Warmtevoering Uitneembaar
Sexe Man, Unisex

Rukka Armas Trousers Black 990 reviews

Rukka Motorbroeken maatbepaling

Wij adviseren je bij het opmeten van je lichaamsmaten gebruik te maken van een kleermakers meetlint. Leg deze zoveel mogelijk over de blote huid en trek deze niet te strak aan. Vraag bij voorkeur iemand om je te helpen. Met de opgemeten maten kan je in onderstaande maattabel de juiste maat uitzoeken. Ga altijd uit van de grootst gemeten maat. Heb je bijvoorbeeld voor de omvang van je middel een maat M nodig maar voor de omvang van je borst een maat L, kies dan voor de maat L. Weet je het niet zeker of kom je er niet helemaal uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

rukka maattabel
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2022 Voordeelhelmen
Contact