Rukka motorbroeken

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ook in Finland wordt motorkleding gemaakt om van te watertanden. Rukka is een Fins bedrijf dat in 1950 is ontstaan als familiebedrijf in de keuken van een woonboerderij. Ooit begonnen met kleding voor hardlopers, maar ondertussen uitgegroeid tot een professionele fabrikant van motorkleding van hoge kwaliteit. Rukka voorziet al jaren de motorrijder van motorkleding en doet dit zeer verdienstelijk. Ze werken nauw samen met bedrijven als Gore, D3O en DuPont om motorkleding te kunnen leveren die voorzien zijn van de laatste technologieën. Ontwikkeling gaat erg snel en dit geldt natuurlijk ook voor de materialen en technologieën die gebruikt worden in motorkleding. Daarbij houdt Rukka het gehele productie proces in eigen hand, waardoor de kwaliteitscontrole op een hoog niveau staat. De motorkleding wordt ook aan zeer uitvoerige testen onderworpen om de kwaliteit te kunnen bieden waar Rukka achter staat.
Rukka maakt naast motorbroeken ook motorjassen en motorhandschoenen. Wanneer je een overzicht van alle Rukka producten bij Voordeelhelmen.nl wilt krijgen, kun je het beste op onze Rukka motorkleding pagina kijken. Mocht er tussen de motorbroeken van Rukka niet iets tussen zitten waar je warm van wordt, kijk dan even op onze algemene pagina waar alle merken motorbroeken worden getoond. Hier zit vast wel iets bij je wél warm (of juist koel) van wordt. En mocht je er toch niet uitkomen of speciale eisen hebben, kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We staan klaar om je te helpen.

Enorme keuze aan Rukka motorbroeken in onze webshop

Op Voordeelhelmen.nl kun je een enorm aantal motorbroeken vinden van allerlei merken. Rukka motorbroeken staan hier natuurlijk ook tussen. Je kunt heerlijk thuis vanaf de bank een motorbroek van Rukka kopen. Onze webshop is 24-7 open en je kunt dus rustig vergelijken en nadenken. Wil je liever je Rukka motorbroek even passen voordat je hem koopt? Dat kan bij ons in de showroom in Amsterdam. Het maakt niet uit hoe je bij Voordeelhelmen je Rukka motorbroek koopt: je bent altijd verzekerd van de laagste prijs. Wij weten hoe hard de kosten van motorrijden op kunnen lopen, dus we denken ook aan jouw portemonnee. We vinden het gezellig wanneer je langs wilt komen in onze showroom om te passen en vergelijken, maar neem dan van tevoren even contact met ons op. Dan weten we zeker dat dat we jouw product op voorraad hebben en je dus niet voor niks komt.

Contact
Copyright VOORDEELHELMEN