Rukka motorbroeken

Je vindt bij ons een compleet aanbod van Rukka motorbroeken van de beste materialen en gemaakt met de modernste technologieën. Van bekende lijnen zoals de Realer, Exegal en Armarone. Naast motorbroeken hebben we een complete collectie Rukka motorkleding.

17 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Rukka motorbroeken van Finse topkwaliteit

Ook in Finland worden motorbroeken gemaakt om van te watertanden. Rukka is een Fins bedrijf dat in 1950 is ontstaan als familiebedrijf in de keuken van een woonboerderij. Ooit begonnen met kleding voor hardlopers, maar ondertussen uitgegroeid tot een professionele fabrikant van motorkleding van hoge kwaliteit.

Rukka voorziet al jaren de motorrijder van motorkleding en doet dit zeer verdienstelijk. Ze werken nauw samen met bedrijven als Gore, D3O en DuPont om motorkleding te kunnen leveren die voorzien zijn van de laatste technologieën. Ontwikkeling gaat erg snel en dit geldt natuurlijk ook voor de materialen en technologieën die gebruikt worden in motorkleding. Daarbij houdt Rukka het gehele productie proces in eigen hand, waardoor de kwaliteitscontrole op een hoog niveau staat. De motorbroeken worden ook aan zeer uitvoerige testen onderworpen om de kwaliteit te kunnen bieden waar Rukka achter staat.

Je outfit compleet met een Rukka motorbroek

Rukka maakt naast motorbroeken ook motorjassen en motorhandschoenen. Wanneer je een overzicht van alle Rukka producten bij Voordeelhelmen.nl wilt krijgen, kun je het beste op onze Rukka motorkleding pagina kijken. Mocht er tussen de motorbroeken van Rukka niet iets tussen zitten waar je warm van wordt, kijk dan even op onze algemene pagina waar alle merken motorbroeken worden getoond. Hier zit vast wel iets bij je wél warm (of juist koel) van wordt. En mocht je er toch niet uitkomen of speciale eisen hebben, kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We staan klaar om je te helpen.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen