Rukka motorjassen

De motorjassen van Rukka staan voor kwaliteit en innovatie, door de samenwerking met bedrijven als Gore, D3O en DuPont. De motorjassen zijn bij ons onderdeel van een complete collectie Rukka motorkleding.

Producten 1-28 van 49

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Rukka motorjassen vanuit Finland

Rukka is een Fins bedrijf dat al jaren de motorrijder voorziet van de beste motorjassen. Het begon in de jaren 50 met kleding voor hardlopers, maar ze is ondertussen gespecialiseerd in motorkleding. En dat merk je. Begonnen in de keuken van een boerderij, uitgegroeid tot een professioneel opererend bedrijf onder de vleugels van een van de grootste sportkleding fabrikanten van Europa: het Finse L-Fashion Group Oy met bijna 1700 werknemers. Door het productie proces van A tot Z onder de loep te houden, staat Rukka garant voor de kwaliteit van haar producten.

Jouw outfit compleet met een Rukka motorjas

Rukka maakt niet alleen maar motorjassen, maar ook Rukka motorbroeken en Rukka motorhandschoenen. Voor een compleet overzicht kun je ook even kijken op onze pagina met alle motorkleding van Rukka. Mocht een motorjas van Rukka toch niet helemaal zijn wat je zoekt, kun je ook even een kijkje nemen bij al onze motorjassen binnen onze collectie. Je kunt hier alle merken motorjassen vinden. We kunnen ons niet voorstellen dat er niets voor je tussen zit. En mocht je er niet uitkomen of specifieke vragen hebben, kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen