Rukka Rapto-R

De Rukka Rapto-R motorjas en broek zijn perfect voor rijders die het beste eisen op het gebied van comfort en bescherming. Gemaakt met een wind- en waterdicht Gore-Tex® Pro membraan, houdt deze combi je beschermd tegen de elementen tijdens het rijden. De Armacor® stof op de ellebogen, schouders, knieen en heupen zorgt voor extra slijt- en scheurweerstand, zodat je veilig blijft, wat de weg je ook voor de voeten werpt. Deze motorjas en broek zijn volledig CE-a gekeurd.

Een compleet Rukka Rapto-R motorpak

De donzen binnenjas en broek van dit Rukka Rapto-R pak is uitneembaar en kan worden gedragen als een op zichzelf staande jas en broek.

Dit pak is voorzien van borst-, rug-, schouder-, elloboog- knie- en heupprotectie gemaakt met D3O® Air XTR-schuim dat voorgevormd en CE-gecertificeerd is. Dit materiaal absorbeert energie bij impact en wordt niet hard, zodat je beschermd bent wanneer je dat het meest nodig hebt. Al deze bescherming is uitneembaar.

Op de rug, schouders, zijkanten, mouwen en dijen zijn ventilatie openingen te vinden van dit motorpak. Deze zijn allemaal voorzien van ritsen die tijdens het rijden kunnen worden versteld om de luchtstroom te regelen en u te helpen uw temperatuur op warme dagen te reguleren.

Qua opbergruimte zit het helemaal goed met dit pak. Er zijn twee zakken aan de voorkant van de motorjas en twee op de broek te vinden. Deze zijn waterafstotend. Daarnaast is de jas onder andere voorzien van een borstzakje en een groot opberg vak bij de onderrug.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen