Beschrijving Rukka AiRider Jacket Silver 220

De AiRider Motorjas valt onder de AirPower jassen van Rukka. Dit is niet de jas voor een strooptocht met de motor door Siberië in hartje winter. Deze jas leent zich meer voor de lange road trip door zomers Europa. Met zijn goede duurzaamheid en weefsel sterkte kan de AiRider Motorjas goed tegen een stootje. Dit zou de jas zijn geweest die de Knight Rider had gedragen als hij niet al zijn geld al aan K.I.T. had uitgegeven. De jas is verkrijgbaar in twee mooie varianten; Grijs/zwart (col 220) en Donkergrijs/zwart/rood (col 290). Met Rukka weet je altijd dat je goed zit, maar met de AirPower AiRider Motorjas weet je dat wel een hele speciale jas te pakken hebt.

Rukka Motorkleding staat bekend als het meeste technologische geavanceerde, het meest betrouwbare en het meest duurzame merk wat er op de markt te vinden valt. Door de extreem hoge eisen die Rukka zichzelf stelt voor het produceren van hun producten kun je er altijd van uit gaan dat de aankoop van een Rukka product een goede aankoop zal zijn. Ze zitten goed, ze werken goed en ze voelen goed. Met Rukka kies je voor top kwaliteit.

AiRider eigenschappen

  • Knitted Cordura AFT. Cordura AFT (Air Flow Technology) weefsel is een makkelijk ademende collectie van brei constructies met verbeterde weerstand tegen wrijving en verhoogde sterkte. Het is stylish, erg duurzaam en heeft een excellente kracht tot gewicht ratio.
  • Knitted Cordura AFT twee-laags versterking op de ellebogen. De gedeeltes van de jas bij de ellebogen zijn de gedeeltes die het meest gebogen en gebruikt worden. Door de twee-laags versterking van dit gedeelte zorgt Rukka ervoor dat je jas en broek extreem lang meegaan.
  • Rukka D3O Air CE-rated Level 1 (EN 1621-1 2012) protectie bij de schouders en ellebogen. De D3O® deeltjes bewegen vrij wanneer de bewegingen van de gebruiker langzaam zijn. Dit zorgt ervoor dat het materiaal als voor je lichaam gemaakt aanvoelt. Bij een schok klikken alle D3O deeltjes samen om de energie te absorberen en te verspreiden waardoor de klap minder intens aan zal voelen. Hoe groter de impact is, hoe sterker de deeltjes samen klikken en hoe beter de bescherming is.
  • Zakken. 4 zakken (twee aan de buitenkant en twee aan de binnenkant)
  • Maten. Dit product is verkrijgbaar in meerdere maten. Bekijk de maattabel om te kijken welke maat goed bij jou past.
  • Kraag met magnetisch sluittingssysteem
  • Extreem ademend
  • Breedte afstelling bij boven en onderarmen
  • Jas heeft een rits waar een broek aan kan worden bevestigd
  • 5 jaar garantie

Rukka AiRider specs

Meer informatie
MerkRukka
ModelAiRider
KleurstellingJacket Silver 210
CategorieMotorjassen
RegenvoeringGeen regenvoering
WarmtevoeringGeen warmtevoering
SexeMan, Unisex

Rukka AiRider Jacket Silver 220 reviews

Rukka Motorjassen maatbepaling

Wij adviseren je bij het opmeten van je lichaamsmaten gebruik te maken van een kleermakers meetlint. Leg deze zoveel mogelijk over de blote huid en trek deze niet te strak aan. Vraag bij voorkeur iemand om je te helpen. Met de opgemeten maten kan je in onderstaande maattabel de juiste maat uitzoeken. Ga altijd uit van de grootst gemeten maat. Heb je bijvoorbeeld voor de omvang van je middel een maat M nodig maar voor de omvang van je borst een maat L, kies dan voor de maat L. Weet je het niet zeker of kom je er niet helemaal uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

rukka maattabel
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2022 Voordeelhelmen
Contact