Voordeelhelmen motorkleding winkel amsterdam

VITO Falcone Mat Zwart/Groen

Waardering:
87% of 100
Vanaf € 79,95
Levering: Selecteer een maat om de levertijd te zien
SKU
17VIT0010
Wil je een artikel liever eerst bekijken?

Geen probleem!

  1. Stap 1.Plaats het artikel in je winkelwagen.
  2. Stap 2.In de checkout kan je aangeven dat je het artikel komt afhalen. Je hoeft nog niet te betalen, dat kan ook in de showroom
  3. Stap 3.Je krijgt van ons een e-mail op het moment dat je artikel klaar ligt.

Bij ons in de showroom toch niet tevreden over het artikel, dan laat je hem gewoon achter.. geen afnameverplichting!

Wil je meer dan 3 verschillende helmen..jassen..broeken passen? Neem contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op 020-7600807.

Hoe reserveer ik een product?

Beschrijving VITO Falcone Mat Zwart/Groen

De VITO Falcone is een prima helm om lekker mee te scooteren of voor af en toe een ritje op de motor. Door de strepen op deze helm krijgt het geheel een stoer en sportief uiterlijk.  De Falcone is voorzien van een anti-kras vizier welke gemakkelijk erop en eraf te halen is. Tevens beschikt deze helm over een geïntegreerd zonnevizier, laat het zonnetje maar komen! Op de helm zitten diverse ventilatiekanalen welke er voor zorgen dat er altijd frisse lucht de helm in komt. Deze helm is voorzien van een snel sluiting, deze ratelsluiting klikt snel vast en is gemakkelijk in gebruik. Daarnaast zijn de wangkussens uitneembaar en wasbaar, hierdoor blijft de helm lekker fris. De helm die je hier ziet, is ECE goedgekeurd. De volledige benaming voor de certificatie is ECE R22-05 en is ontwikkeld door de United Nations Economic Commission for Europe. Deze ECE-normering toetst in welke mate een helm schokabsorberend is en in welke mate je hoofd dus wordt beschermd bij een val. De Falcone is verkrijgbaar in de maten S t/m XL.

Falcone eigenschappen

  • Polycarbonaat buitenschaal
  • Geïntegreerd zonnevizier
  • Snel sluiting
  • ECE goedgekeurd
  • Uitneembare en wasbare wangkussens

VITO Falcone specs

Meer informatie
MerkVito
ModelFalcone
KleurstellingMat Zwart/Groen
CategorieIntegraalhelmen
PinlockGeen pinlock
ZonnevizierJa
TypegoedkeuringECE (goedgekeurd voor bromfiets, scooter en motor)
Let opIndien een helm is voorzien van een vizier, betreft het een helder vizier, tenzij anders vermeld.

VITO Falcone Mat Zwart/Groen reviews

VITO Integraalhelmen maatbepaling

Bekijk ons youtube filmpje of lees hieronder waar je op moet letten bij het bepalen van je helmmaat.

helmmaat bepalen


Stap 1 – Hoofdomtrek meten

Meet zoals op de afbeelding aangegeven de omtrek van je hoofd op. Je doet dit door een meetlint rondom het hoofd te trekken, net boven de wenkbrauwen en aan de zijkanten boven de oren. Hierbij gaat het erom dat je de grootst mogelijke omtrek van je hoofd meet. Doe om zeker te zijn van de maximale omtrek een aantal metingen op verschillende hoogtes.


Stap 2 – Helmmaat bepalen

In onderstaande tabel staan per merk de helmmaten vermeld die horen bij de hoofdomtrek in centimeters. Zoek jouw gewenste merk, zoek jouw hoofdmaat in de tabel op, en kijk welke helmmaat bij jouw hoofdmaat hoort. Heb je twijfels, of zit je net tussen twee maten in, dan kan je altijd contact met op onze klantenservice opnemen op telefoonnummer 020-760 0807 of via het contactformulier.

Voor kinderhelmen staat er een aparte tabel onder de tabel voor volwassenen.

Koop nooit een gebruikte helm, en leen er ook nooit een van iemand anders. De binnenvoering en beschermende schuimlagen gaan zich naar verloop van tijd aanpassen aan jouw hoofd. Het is daarom ook altijd van belang dat een helm bij aanschaf nauwsluitend rond het hoofd zit.

Een niet goed passende helm mag geruild worden. 

Andere kleuren
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2021 Voordeelhelmen
Contact