Beschrijving Shark Street Drak Blank Black BLK

De Shark Street Drak is een stoere jethelm met een agressieve uitstraling die met al zijn details direct is afgeleid van een pilotenhelm. De helm beschikt over een bril en een mondstuk, die desgewenst bij hogere temperaturen gemakkelijk afneembaar zijn en die je urban outfit helemaal compleet maken.

De Shark Street Drak heeft een gewicht van 1300 gram. De buitenschaal van de helm is gemaakt van polycarbonaat en komt in twee verschillende maten, waardoor de helm altijd zo compact mogelijk om het hoofd zit. De uitneembare en wasbare binnenvoering is antibacterieel en vochtafdrijvend behandeld en heeft een comfortabele pasvorm. Dankzij een uitsparing is de helm geschikt voor brildragers.

Het masker en het mondstuk zijn door middel van het Quick release system heel eenvoudig zonder gereedschap op- en af te zetten. De bril heeft een krasbestendige en anti-condens coating en de Carl Zeiss lens biedt bovendien bescherming tegen UV straling. De ventilatieschuif bovenop de helm en de luchtingangen in het mondstuk geven deze jethelm extra verkoeling.

Street Drak eigenschappen

Buitenschaal:

 • Polycarbonaat buitenschaal
 • Twee maten buiteschaal
 • 1300 gram

Veiligheid:

 • Ratelsluiting
 • ECE 22.05 goedgekeurd

Comfort:

 • Uitneembare en wasbare binnenvoering
 • Antibacteriële binnenvoering
 • Shark Easy fit voor brildragers
 • Ventilatieschuif bovenop de helm
 • Luchtingangen in het afneembare mondstuk

Vizier en masker:

 • Bril gemakkelijk afneembaar zonder gereedschap
 • Donker getinte Carl Zeiss lens beschermt tegen UV
 • Mondstuk gemakkelijk los afneembaar

Shark Street Drak specs

Meer informatie
Merk Shark
Model Street Drak
Kleurstelling Blank Black BLK
Categorie Jethelmen
Pinlock Geen pinlock
Zonnevizier Nee
Typegoedkeuring ECE (goedgekeurd voor bromfiets, scooter en motor)
Let op Indien een helm is voorzien van een vizier, betreft het een helder vizier, tenzij anders vermeld.

Shark Street Drak Blank Black BLK reviews

Shark Jethelmen maatbepaling

Bekijk ons youtube filmpje of lees hieronder waar je op moet letten bij het bepalen van je helmmaat.

helmmaat bepalen


Stap 1 – Hoofdomtrek meten

Meet zoals op de afbeelding aangegeven de omtrek van je hoofd op. Je doet dit door een meetlint rondom het hoofd te trekken, net boven de wenkbrauwen en aan de zijkanten boven de oren. Hierbij gaat het erom dat je de grootst mogelijke omtrek van je hoofd meet. Doe om zeker te zijn van de maximale omtrek een aantal metingen op verschillende hoogtes.


Stap 2 – Helmmaat bepalen

In onderstaande tabel staan per merk de helmmaten vermeld die horen bij de hoofdomtrek in centimeters. Zoek jouw gewenste merk, zoek jouw hoofdmaat in de tabel op, en kijk welke helmmaat bij jouw hoofdmaat hoort. Heb je twijfels, of zit je net tussen twee maten in, dan kan je altijd contact met op onze klantenservice opnemen op telefoonnummer 020-760 0807 of via het contactformulier.

Voor kinderhelmen staat er een aparte tabel onder de tabel voor volwassenen.

Koop nooit een gebruikte helm, en leen er ook nooit een van iemand anders. De binnenvoering en beschermende schuimlagen gaan zich naar verloop van tijd aanpassen aan jouw hoofd. Het is daarom ook altijd van belang dat een helm bij aanschaf nauwsluitend rond het hoofd zit.

Een niet goed passende helm mag geruild worden. 

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2022 Voordeelhelmen
Contact