Shark Skwal i3

Ben jij een motorrijder in hart en nieren die veiligheid serieus neemt? Zoek dan niet verder en haal de Shark Skwal i3 in huis. Met een ingebouwd remlicht zonder kabels of Bluetooth bezit deze helm een unieke functie. Je bestelt de Skwal i3 hier.

20 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

De Skwal i3: alle kenmerken van een tophelmen in één helm

Shark heeft alle kenmerken van een tophelm gepakt en gestopt in één helm: de Skwal i3. De constructie van polycarbonaat garandeert een extra beschermingslaag tegen schokken, dus wat voor rit je ook maakt, je weet dat je hoofd veilig is. Met zijn buitenschaal in twee maten en comfortabele binnenvoering geeft hij je een fijne pasvorm voor maximaal comfort. De helm beschikt over ventilatieopeningen voor en achter.

De Skwal i3 is ECE 22.06 goedgekeurd, dit betekent dat dit product bewezen veilig is voor je hoofd. En deze helm is niet alleen veilig, maar ook klaar voor intercom, waardoor eenvoudige communicatie tussen rijders mogelijk is.

Het vizier van de Skwal i3

De Skwal i3 komt met een Pinlock 70 Max Vision, om ervoor te zorgen dat er tijdens het rijden niets in de helm komt. Het geïntegreerde UV-bestendige zonnevizier beschermt je gezicht tegen zonnige dagen, terwijl het krasbestendige vizier alles helder houdt.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen