Nolan N87 Plus Overland N-Com Flat Black/Grey 30

Normale prijs € 300,00 Vanaf € 180,00
Levering: Selecteer een maat om de levertijd te zien
SKU
21NOL0094

Beschrijving Nolan N87 Plus Overland N-Com Flat Black/Grey 30

De Nolan N87 Plus is een integraalhelm speciaal ontworpen voor de sport/tour rijder. Ontworpen met een ultra breed vizier hierdoor heb je optimaal zicht, ook zijdelings, waardoor de actieve veiligheid sterk wordt verhoogd. Ook beschikt deze helm over een VPS- zonnescherm welke in verschillende posities kan worden ingesteld. De Pinlock® wordt bij deze helm standaard meegeleverd.

De buitenschaal is gemaakt van Lexan, dit is een speciaal type polycarbonaat dat sterker is dan normale polycarbonaat helmen. De helm wordt gemaakt in twee verschillende schaalmaten (XS-M & L-XXXL). In het ontwerp is er rekening gehouden met mensen die een bril dragen dankzij het Eyewear Adaptive Systeem

De binnenvoering is gemaakt van micro-geperforeerde stoffen met dubbele dichtheid voor extra comfort. Wat ook nieuw is ten opzichte van de gewone n87 is dat de binnenvoering kantelbaar is, hierdoor is het mogelijk om de centerpad op de gewenste positie plaatsen. Tevens zijn de wangkussens van de N87 Plus voorzien van een Quick Release systeem. Deze helm beschikt over een micrometrische snel sluiting, deze ratelsluiting klikt gemakkelijk vast en is erg betrouwbaar.

N87 Plus eigenschappen

  • Lexan buitenschaal
  • Twee schaalmaten
  • Ultra breed vizier
  • VPS-zonnevizier
  • Pinlock® voorbereid en meegeleverd
  • Voorzien van het Eyewear Adaptive Systeem
  • Binnenvoering is kantelbaar
  • Quick release wangkussens
  • Micrometrische snel sluiting
  • ECE goedgekeurd

Nolan N87 Plus specs

Meer informatie
Merk Nolan helmen
Model N87 Plus
Kleurstelling Overland N-Com Flat Black/Grey 30
Categorie Integraalhelmen
Pinlock Meegeleverd
Zonnevizier Ja
Typegoedkeuring ECE (goedgekeurd voor bromfiets, scooter en motor)
Let op Indien een helm is voorzien van een vizier, betreft het een helder vizier, tenzij anders vermeld.

Nolan N87 Plus Overland N-Com Flat Black/Grey 30 reviews

Nolan Integraalhelmen maatbepaling

Hoofdomtrek meten
Meet de omtrek van je hoofd door een meetlint rondom je hoofd te trekken, net boven de wenkbrauwen en aan de zijkanten boven de oren. Hierbij gaat het erom dat je de grootst mogelijke omtrek van je hoofd meet. Doe een aantal metingen op diverse hoogtes om zeker te zijn van de maximale omtrek. Kijk vervolgens bij de helm welke helmmaat bij jouw hoofdmaat hoort. Heb je twijfels, of zit je net tussen twee maten in, dan kun je contact opnemen met op onze klantenservice. Een niet goed passende helm mag geruild worden.

helmmaat bepalen
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen