Gaerne G.RW black

Normale prijs € 199,90 Vanaf € 180,00
Levering: Selecteer een maat om de levertijd te zien
SKU
15GAE0004
Wil je je artikel liever eerst bekijken?

Geen probleem!

  1. Stap 1.Plaats het artikel in je winkelwagen.
  2. Stap 2.In de checkout kan je aangeven dat je het artikel komt afhalen. Je hoeft nog niet te betalen, dat kan ook in de showroom
  3. Stap 3.Je krijgt van ons een e-mail op het moment dat je artikel klaar ligt.

Bij ons in de showroom toch niet tevreden over het artikel, dan laat je hem gewoon achter.. geen afnameverplichting!

Wil je meer dan 3 verschillende helmen..jassen..broeken passen? Neem contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op 020-7600807.

Hoe reserveer ik een product?

Beschrijving Gaerne G.RW black

Een motorlaars voor een motorrijder is als een voetbalschoen voor een voetballer. Het moet lekker zitten, het moet goed werken en het moet er goed uitzien. We hoeven jou niet te vertellen dat het belangrijk is goede motorlaarzen te hebben. Daarom willen wij graag even de Gaerne G.RW motorlaars nader toelichten.

De Gaerne G.RW is een race motorlaars die er goed uit ziet en over een aantal mooie features beschikt. Zo zorgt het unieke Gaerne Floating systeem ervoor dat de voet op een natuurlijke manier beweegt in de motorlaars en voorkomt dat de enkel draait, zonder dat dit een afbreuk doet aan de flexibiliteit van de motorlaars.

Vaak is het ook belangrijk om de laars goed aan- en uit te kunnen trekken. De dubbele ritssluiting zorgt ervoor dat iedereen makkelijk in de motorlaars kan in- en uitstappen.

En alsof dat nog niet genoeg was voor Gaerne, hebben ze de motorlaars ook van een goede bescherming voorzien. De Gaerne G.RW heeft een goede bescherming tegen de scheenbenen, de tenen en de hak.

Gaerne is een Italiaans merk dat veel ervaring heeft op het gebied van motorlaarzen. Gaerne staat bekend om de goede protectie, de ideale pasvorm en de hoogstaande kwaliteit. Ze zijn begonnen met het produceren en leveren van offroad motorlaarzen en hebben zich gaandeweg ook gespecialiseerd in het produceren van race- en tourlaarzen. Bekijk de motorlaarzen op onze website.

G.RW eigenschappen

  • Gaerne Floating systeem: dit unieke systeem, gemaakt van koolstof composiet, laat de voet op een natuurlijke manier bewegen in de motorlaars en voorkomt dat de enkel draait, zonder een afbreuk te doen aan de flexibiliteit van de motorlaars.
  • Dubbele ritssluiting: De dubbele ritssluiting maakt dat de laars goed aan en uit te trekken is.
  • Bescherming: deze motorlaars biedt een goede bescherming voor de hak, de scheenbenen en de tenen.

Gaerne G.RW specs

Meer informatie
CategorieRacer motorlaarzen
MerkGaerne
ModelG.RW
Kleurstellingblack
RegenvoeringGeen regenvoering
SexeMan

Gaerne G.RW black reviews

Contact
Copyright VOORDEELHELMEN