Falco motorlaarzen

Motorlaarzen van Falco beschermen je voeten en enkels tijdens een eventuele val, maar ook tijdens het rijden tegen het hete motorblok of de hete uitlaten. En we hoeven jou als motorrijder vast niet te vertellen hoe vervelend het rijden met bevroren tenen is. Ook daar biedt Falco bescherming voor. Ontdek direct de collectie.

Innovaties van Falco motorlaarzen

Belangrijke innovaties van Falco motorlaarzen zijn onder andere EsoMotion 2, TechToe, All-round Chassis, High-Tex en Aircool. Het zegt je misschien niet veel, maar je voeten en enkels worden hier gelukkig van. Deze technieken voorkomen bijvoorbeeld bevroren tenen en beschermen jou tegen de hitte van een motorblok of uitlaat.

  • EsoMotion 2: meerdere onderdelen die de enkel extra steun geven. Dit in combinatie met een button voor het unlocken wat zorgt voor een verhoogde bewegingsvrijheid van de voet
  • TechToe: eendelig gevormde bescherming voor de tenen
  • All-round Chassis: eendelig gevormde basis voor verhoogde bescherming en duurzaamheid
  • High-Tex: membraan welke regenwater tegenhoudt, maar wel blijft ademen
  • Aircool: reguleert de luchtstroom, warmte en vochthuishouding binnen de laars

Bekijk onze complete collectie motorlaarzen

Je juiste setje niet gevonden? Bekijk dan onze uitgebreide selectie motorlaarzen. Of je nu op zoek bent naar laarzen voor het zomer- of winterseizoen, in casual of retro stijl, kleine of grote maat, wij hebben het. Profiteer van gratis verzending, 100 dagen retourrecht en deskundig advies. Bestel nu online of bezoek onze winkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen