Falco motorlaarzen en motorschoenen

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Al sinds ruim 20 jaar voorziet Gianni Falco menig motorrijder van haar motorlaarzen en motorschoenen. Door de combinatie van jarenlange ervaring en technische kennis op het gebied van design en vakmanschap, zijn de Falco motorlaarzen en Falco motorschoenen blijvertjes gebleken. Falco is ontstaan in Altivole in Italië: een gebied iets ten noordwesten van Venetië wat bekend staat als toonaangevend op het gebied van sportkleding gerelateerde industrie. Falco is ondertussen geen onbekende naam meer tussen de verschillende marktleiders en is hard op weg om ze van de troon te stoten.
De focus van Falco ligt op kwaliteit. En dat merk je wanneer je motorlaarzen of motorschoenen van Falco draagt. Belangrijke innovaties van Falco motorlaarzen zijn onder andere EsoMotion 2, TechToe, All-round Chassis, D3O, High-Tex en Aircool. Het zegt je misschien niet veel, maar je voeten en enkels worden hier gelukkig van. Motorlaarzen van Falco beschermen je voeten en enkels tijdens een eventuele val, maar ook tijdens het rijden tegen het hete motorblok of de hete uitlaten. En we hoeven jou als motorrijder vast niet te vertellen hoe vervelend het rijden met bevroren tenen is. Rij je graag in stijl met je gewone sneakers? Dan raden we je toch even aan een kijkje te nemen tussen de motorschoenen van Falco of die van een ander merk. Tijdens het motorrijden kun je er namelijk ook leuk uit zien en tegelijkertijd goed beschermd zijn. Voor een volledig overzicht kun je even kijken op onze algemene motorlaarzen pagina. Hier vind je overzichtelijk ieder merk motorschoenen en motorlaarzen die wij in onze collectie hebben opgenomen. Je kunt hier ook gemakkelijk diverse motorlaarzen met elkaar vergelijken. Kom je er toch niet helemaal uit, wil je iets vragen of heb je een speciale wens? Wanneer je even contact met ons opneemt, vinden we samen vast wel passende motorlaarzen of motorschoenen voor je.

Voordeelhelmen heeft een ruime keuze Falco motorlaarzen en motorschoenen

Voordeelhelmen.nl heeft vele merken motorschoenen en motorlaarzen in haar assortiment, waaronder ook een ruime keuze aan motorlaarzen en motorschoenen van Falco. We bieden jou als motorrijder een ruim assortiment, de laagste prijsgarantie én de mogelijkheid je Falco motorschoenen te kunnen passen en vergelijk in de showroom in Amsterdam. Je ontvangt bij ons hoge kortingen online en in onze showroom, dus je bent verzekerd van goedkope Falco motorlaarzen bij Voordeelhemen.nl. Vind je het fijner om je de Falco motorschoenen of motorlaarzen eerst te komen passen en vergelijken? Neem dan van tevoren even contact met ons op. Wij zorgen dan dat we je Falco motorschoenen of motorlaarzen klaar hebben staan voor je. Daarna heb je alle tijd om ze te passen, te vergelijken en vragen te stellen. Thuis vanaf je eigen bank kun je natuurlijk ook gemakkelijk online je Falco motorlaarzen bestellen. Onze webshop is dag en nacht open, dus bestellen kan wanneer het jou uitkomt. Voordeelhelmen heeft het kopen van motorkleding weer leuk gemaakt door de zeer uitgebreide collectie, de lage prijzen en allerlei andere interessante voordelen.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2021 Voordeelhelmen
Contact