Dainese VR46 Pit Lane T-Shirt Black/Fluo Yellow 620

Vanaf € 39,95
Levering: Selecteer een maat om de levertijd te zien
SKU
21DAI0179
Wil je een artikel liever eerst bekijken?

Geen probleem!

  1. Stap 1.Plaats het artikel in je winkelwagen.
  2. Stap 2.In de checkout kan je aangeven dat je het artikel komt afhalen. Je hoeft nog niet te betalen, dat kan ook in de showroom
  3. Stap 3.Je krijgt van ons een e-mail op het moment dat je artikel klaar ligt.

Bij ons in de showroom toch niet tevreden over het artikel, dan laat je hem gewoon achter.. geen afnameverplichting!

Wil je meer dan 3 verschillende helmen..jassen..broeken passen? Neem contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op 020-7600807.

Hoe reserveer ik een product?

Beschrijving Dainese VR46 Pit Lane T-Shirt Black/Fluo Yellow 620

Dainese is al sinds jaar en dag de kledingsponsor en leverancier van meervoudig kampioen Valentino Rossi. Het is dan ook geen verrassing dat Dainese zich graag laat adviseren door Valentino Rossi om zo de beste kleding te produceren. Zo komt Dainese dan ook met een hele speciale serie onder de naam VR46, waar Valentino Rossi dan ook zijn naam aan verbonden heeft.

Voor de echte diehard fans van Valentino Rossi is de Dainese VR46 Pit Lane T-shirt echt een must-have, want laten we eerlijk wezen hij is toch wel de #1 van de MotoGP. Een heerlijke T-shirt gemaakt van een duurzaam en zacht katoen. En uiteraard het onmiskenbare logo van Dainese en VR46 erop.

VR46 Pit Lane T-Shirt eigenschappen

Dainese VR46 Pit Lane T-Shirt specs

Meer informatie
MerkDainese
ModelVR46 Pit Lane T-Shirt
KleurstellingBlack/Fluo Yellow 620
CategorieT-Shirts
SexeUnisex

Dainese VR46 Pit Lane T-Shirt Black/Fluo Yellow 620 reviews

Dainese T-Shirts maatbepaling

Wij adviseren je bij het opmeten van je lichaamsmaten gebruik te maken van een kleermakers meetlint. Leg deze zoveel mogelijk over de blote huid en trek deze niet te strak aan. Vraag bij voorkeur iemand om je te helpen. Met de opgemeten maten kan je in onderstaande maattabel de juiste maat uitzoeken. Ga altijd uit van de grootst gemeten maat. Heb je bijvoorbeeld voor de omvang van je middel een maat M nodig maar voor de omvang van je borst een maat L, kies dan voor de maat L. Weet je het niet zeker of kom je er niet helemaal uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Dainese maattabel

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2021 Voordeelhelmen
Contact