Dainese motorjassen

Dainese motorjassen zijn van de hoogste kwaliteit gemaakt. Of je nou op zoek bent naar een textiele motorjas van Dainese of juist naar een leren motorpak van Dainese, ze hebben het allemaal. Ook bij ons vind je een complete collectie Dainese motorkleding.

Producten 1-28 van 76

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Waarom een Dainese motorjas?

Dainese is een van de grootste en bekendste motorkledingmerken ter wereld en wordt in Italië gemaakt. In 1972 is Dainese opgericht door Lino Dainese met als doel om de best mogelijke motorkleding te maken. Nu we inmiddels meer dan vijftig jaar verder zijn heeft Dainese een groot en breed assortiment weten samen te stellen waar voor ieder wat wils tussen zit. Of je nou op zoek bent naar Dainese motorjassen, Dainese motorbroeken, Dainese handschoenen of Dainese onderkleding.

Dainese weet maar al te goed hoe ze een rijder moeten beschermen tijdens een val of glijpartij. Om die reden hebben zij ook al jarenlange ervaring in de MotoGP. Tegenwoordig is casual motorkleding ook helemaal in. Dainese heeft dat ook gemerkt en hun research en development afdeling is daarom druk aan de slag gegaan om ook voor de casual motorrijder motorkleding te ontwerpen.

Dainese heeft ook een breed assortiment aan Dainese motorhandschoenen, Dainese motorlaarzen en Dainese motorbroeken. Wil je graag van te voren even passen? Dat is geen probleem. Je bent van harte welkom in onze winkel in Amsterdam voor persoonlijk advies.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen