Dainese onderkleding

De onderkleding van Dainese zorgt ervoor dat je op een comfortabele temperatuur blijft, zowel in de zomer als in de winter. Van balaclava tot windcollar, van thermokleding tot motorsokken. Bekijk direct de complete collectie.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dainese onderkleding kopen bij Voordeelhelmen

Dainese onderkleding vind je voor in de zomer en voor in de winter. In de zomer wil je onderkleding dat vochtafvoerend is en ervoor zorgt dat je geen vieze luchtjes in je kleding krijgt als je gaat zweten. Terwijl je in de winter juist op zoek bent naar een isolerende onderlaag die de warmte voor je vasthoudt. Daarnaast heeft Dainese motorkleding ook speciale onderkleding voor onder een Dainese leren onepiece. Als je niet over de juiste onderkleding beschikt dan zal het niet comfortabel zijn om volledig in het leer te rijden.

Bekijk alle onderkleding

Op zoek naar een ander merk? Neem dan eens een kijkje bij onze complete collectie onderkleding. Of je nu op zoek bent naar onderkleding voor in de winter of in de zomer, wij hebben het. Onze beloftes: gratis verzending, 100 dagen retourrecht en deskundig advies. Aarzel niet langer en bestel direct je motorkleding online of bezoek een van winkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen