Dainese onderkleding kopen bij Voordeelhelmen

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dainese is een van de grootste en bekendste motorkledingmerken ter wereld en wordt in Italië gemaakt. In 1972 is Dainese opgericht door Lino Dainese met als doel om de best mogelijke motorkleding te maken. Nu we inmiddels meer dan vijftig jaar verder zijn heeft Dainese een groot en breed assortiment weten samen te stellen waar voor ieder wat wils tussen zit. Of je nou op zoek bent naar Dainese motorjassen, Dainese motorbroeken, Dainese handschoenen of Dainese onderkleding.

Om optimaal te kunnen genieten van je motorkleding is onderkleding van groot belang. De juiste onderkleding zorgt ervoor dat je op een comfortabele temperatuur blijft. Dat geldt voor zowel in de zomer als de winter. In de zomer wil je namelijk onderkleding dat vochtafvoerend is en ervoor zorgt dat je geen vieze luchtjes in je kleding krijgt als je gaat zweten. Terwijl je in de winter juist op zoek bent naar een isolerende onderlaag die de warmte voor je vasthoudt.

Daarnaast heeft Dainese ook speciale onderkleding voor onder een Dainese leren onepiece. Als je niet over de juiste onderkleding beschikt dan zal het niet comfortabel zijn om volledig in het leer te rijden. Mocht je hier advies over willen dan kan je altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Neem ook eens een kijken bij onze andere Dainese motorkleding. Zo hebben wij een breed assortiment aan Dainese motorjassen, Dainese motorbroeken en Dainese merchandise. Wil je liever persoonlijk advies? Dan ben je van harte welkom in onze vernieuwde winkel in Amsterdam!

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2021 Voordeelhelmen
Contact