Dainese motorschoenen

Ben je op zoek naar Dainese motorschoenen? Dan zit je hier goed! Hieronder tref je alle casual motorschoenen van Dainese. Van sportief tot casual en van zomer tot waterdichte motorschoenen, Dainese heeft het allemaal. Daarnaast verkopen wij ook Dainese motorlaarzen en hebben we een complete collectie Dainese motorkleding.

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motorschoenen van Dainese

Dainese is een van de grootste en bekendste motorkledingmerken ter wereld en wordt in Italië gemaakt. In 1972 is Dainese opgericht door Lino Dainese met als doel om de best mogelijke motorkleding te maken. Nu we inmiddels meer dan vijftig jaar verder zijn heeft Dainese een groot en breed assortiment weten samen te stellen waar voor ieder wat wils tussen zit. Of je nou op zoek bent naar Dainese motorjassen, Dainese motorbroeken, Dainese handschoenen of Dainese onderkleding.

Dainese motorjassen zijn van de hoogste kwaliteit gemaakt. Of je nou op zoek bent naar een textiele motorjas van Dainese of juist naar een leren motorpak van Dainese, ze hebben het allemaal. Dainese weet maar al te goed hoe ze een rijder moeten beschermen tijdens een val of glijpartij. Om die reden hebben zij ook al jarenlange ervaring in de MotoGP. Tegenwoordig is casual motorkleding ook helemaal in. Dainese heeft dat ook gemerkt en hun research en development afdeling is daarom druk aan de slag gegaan om ook voor de casual motorrijder motorkleding te ontwerpen.

Dainese heeft ook een breed assortiment aan Dainese motorhandschoenen, Dainese motorlaarzen en Dainese motorbroeken. Wil je graag van te voren even passen? Dat is geen probleem. Je bent van harte welkom in onze winkel in Amsterdam voor persoonlijk advies.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen