Sena 30K

De Sena 30K is met 2 antennes, dedicated processors, 4.1 Bluetooth chip en adaptive mesh techniek een topsysteem dat helemaal aansluit bij de hoogste eisen qua communicatie en entertainment. Je schakelt moeiteloos door tussen muziek streamen, intercom, bellen en je navigatie beluisteren dankzij de Multitasking technologie. Geen onhandige onderbrekingen meer dus! Ga je voor een nieuwer model? Kijk dan eens bij de opvolgers Sena 50S en Sena 50R.

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Over de Sena 30K

De Sena 30K is het antwoord van Sena op de geavanceerde 'adaptive mesh'-systemen van Cardo. Met de mesh-technologie worden de afzonderlijke systemen niet meer in een lange ketting verbonden, maar vormen ze een dynamisch netwerk waarin alle systemen met elkaar verbonden zijn. Hierdoor blijft de groep rijders verbonden, zelfs als er iemand wegvalt.

De Sena 30K is technologisch geavanceerd en helemaal up-to-date. Met twee antennes, speciale processors, een Bluetooth 4.1-chip en de adaptive mesh-technologie voldoet dit topsysteem aan de hoogste eisen op het gebied van communicatie en entertainment. Dankzij de multitasking-technologie kun je naadloos schakelen tussen muziek streamen, intercomgesprekken voeren, bellen en je navigatiegeluiden beluisteren, zonder onhandige onderbrekingen.

De bediening van de Sena 30K is eenvoudig, mede dankzij de speciale Sena Apps. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de techniek en kunt je volledig concentreren op waar het echt om draait: motorrijden.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen