Sena 50S

De Sena 50S communicatiesysteem is het paradepaardje van Sena. Het is de opvolger van de Sena 30K, het eerste communicatiesysteem van Sena dat gebruik maakte van Mesh integratie: een communicatiemethodiek dat ervoor zorgt dat je makkelijk met meerdere rijders ter gelijk in groep kan communiceren. De Sena 50R is het low-profile alternatief van de 50S.

Sena 50S: het paradepaardje van Sena

De Sena 50S is een geüpgraded model van de 30K en dat zie je ook wel terug. Waar er kwa uiterlijk veel gelijkenissen zijn, is er intern wel het een en ander veranderd. Zo komt de de Sena 50S met het verbeterde Mesh 2.0 systeem. Door het vernieuwde Mesh 2.0 wordt er een 80% meer data uitgewisseld waardoor er betere en snellere communicatie mogelijk is. Ook kan het een idealere lijn vinden tussen de verschillende units wat ook de communicatie ten goede komt. En kan je tot 24 rijders ter gelijk in private modus communiceren en in publieke modus is het ongelimiteerd tot 8 kilometer (5 miles). De Sena 50S is net zoals de 30K uitgevoerd in een handige jog draaiknop en strategisch geplaatste knoppen voor praktische handeling met een handschoen.

Het vernieuwde Bluetooth op de Sena 50S

De Sena 50S is uitgerust met het vernieuwde Bluetooth® 5. Dit zorgt voor een stabielere, snellere en betere communicatie met andere bluetooth apparaten. Met het Bluetooth® 5 systeem kan je met 8 apparaten ter gelijk communiceren. De luidsprekers zijn ook verbeterd met een upgrade naar HD speakers. Hierdoor heb je meer volume, diepere bas en zuiverder geluid.

Volop verbeteringen met de Sena 50S

Ook de batterij van de 50S is verbeterd en geeft je een uur langere spreektijd in mesh modus, en laadt 30% sneller op. En firmware updates kunnen tijdens het opladen direct worden gedaan door middel van een wifi adapter. De grootste verandering ten op zichte van de andere communicatiemiddelen van Sena is dat de Sena 50S is uitgevoerd met toegang tot Google Assistent en Apple’s Siri.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact