Beschrijving Nau Bossanova Mat Brons

Met de Caberg Jet Uptown ben jij helemaal de baas in de stad. Vizier open, zonnebril op of maak gebruik van het interne zonnevizier en lekker genieten van alles om je heen. De polycarbonaat buitenschaal komt in 2 verschillende maten, dus wanneer je een klein hoofd hebt, hoef je niet rond te rijden in een onnodig grote helm. Deze jethelm komt in diverse prints en kleurstellingen, dus er past er vast wel een bij jou én je motor of scooter. Geen zin in het opgesloten gevoel van een integraalhelm? Dan is de Caberg Uptown jet helm iets voor jou.

Het ventilatie systeem van de Uptown jethelm bestaat uit twee luchtinlaten aan de voorkant en luchtuitlaten aan de achterkant. Hierdoor ben je tijdens de heetste dagen verzekerd van een heerlijk koel hoofd.

De complete binnenvoering van de Caberg Jet Uptown is verwijderbaar en daardoor te wassen. Het materiaal bestaat uit hoog zweet absorberend materiaal zodat je hoofd altijd heerlijk droog en fris blijft tijdens het rijden. Geen Niagara watervallen van zweet die langs je gezicht stromen tijdens de zomer.

Deze Uptown jet helm van Caberg is uitgerust met een DVT (Double Visor Tech) systeem waarmee je in elk weertype veilig kunt rijden. Het geïntegreerde krasbestendige zonnevizier beschermt je tegen de zon en het heldere eveneens krasbestendige vizier beschermt je hiernaast tegen de regen en wind. Het vizier is voorbereid op een extra breed pinlock om condensvorming aan een groot gedeelte van de binnenkant van je vizier tegen te gaan. Deze is los verkrijgbaar.

Verder is deze jet helm voorzien van een Microlock snelsluiting en een ring om deze topper veilig vast te maken aan je motor of scooter, mocht je even relaxed een terrasje willen pakken.

De Caberg Jet Uptown is speciaal voorbereid op het los verkrijgbare Caberg Just Speak S communicatiesyteem. Op verzoek bouwen wij dit kosteloos voor je in.

Wij zijn officieel dealer van Caberg. Je kunt bij ons terecht voor de service die je bij een merkdealer verwacht. Heb je vragen of wil je advies, bel of mail ons gerust. Langskomen in onze showroom kan ook. Wil je een specifieke helm komen passen, geef dit even van tevoren aan, dan leggen we deze voor je apart.

Bossanova eigenschappen

  • Met luxe lederen afwerking
  • Uitwasbaar luxe binnenwerk
  • EU product
  • Kleuren: mat brons | mat titanium
  • Maten: XS t/m XXL

Nau Bossanova specs

Meer informatie
Merk Nau
Model Bossanova
Kleurstelling Mat Brons
Categorie Jethelmen
Pinlock Geen pinlock
Zonnevizier Nee
Typegoedkeuring ECE (goedgekeurd voor bromfiets, scooter en motor)
Let op Indien een helm is voorzien van een vizier, betreft het een helder vizier, tenzij anders vermeld.

Nau Bossanova Mat Brons reviews

Nau Jethelmen maatbepaling

Bekijk ons youtube filmpje of lees hieronder waar je op moet letten bij het bepalen van je helmmaat.

helmmaat bepalen


Stap 1 – Hoofdomtrek meten

Meet zoals op de afbeelding aangegeven de omtrek van je hoofd op. Je doet dit door een meetlint rondom het hoofd te trekken, net boven de wenkbrauwen en aan de zijkanten boven de oren. Hierbij gaat het erom dat je de grootst mogelijke omtrek van je hoofd meet. Doe om zeker te zijn van de maximale omtrek een aantal metingen op verschillende hoogtes.


Stap 2 – Helmmaat bepalen

In onderstaande tabel staan per merk de helmmaten vermeld die horen bij de hoofdomtrek in centimeters. Zoek jouw gewenste merk, zoek jouw hoofdmaat in de tabel op, en kijk welke helmmaat bij jouw hoofdmaat hoort. Heb je twijfels, of zit je net tussen twee maten in, dan kan je altijd contact met op onze klantenservice opnemen op telefoonnummer 020-760 0807 of via het contactformulier.

Voor kinderhelmen staat er een aparte tabel onder de tabel voor volwassenen.

Koop nooit een gebruikte helm, en leen er ook nooit een van iemand anders. De binnenvoering en beschermende schuimlagen gaan zich naar verloop van tijd aanpassen aan jouw hoofd. Het is daarom ook altijd van belang dat een helm bij aanschaf nauwsluitend rond het hoofd zit.

Een niet goed passende helm mag geruild worden. 

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact