Fashion helm

De fashion helm is over komen waaien uit Italië; het land dat bekend staat om haar gevoel voor klasse en stijl. Het zal je dus ook niet verbazen dat er bij deze helmen, naast de functionaliteit en veiligheid, ook veel aandacht besteed is aan het design. Met zijn stijlvolle kleuren en prints heb je hier een fashionitem te pakken. Of je nu meer houdt van een rustige effen helm of meer hebt met een mooi patroon; de fashion helm volgt de laatste trends en zal bij iedere modebewuste motor- of scooterrijder in de smaak vallen.

Producten 1-28 van 53

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Fashion helm voor een hippe look

Hecht jij waarde aan een hippe look, ook wanneer je aan het rijden bent op je motor of scooter? Dan is de fashion helm wat je zoekt. Fashionhelmen is van de helmensoorten binnen de categorie jethelmen. Het model heeft iets weg van een pilotenhelm, vandaar de naam jethelm. De helm is uitgerust met een transparant vizier of zonnevizier dat opklapbaar is. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de systeemhelm, bedekt de fashion helm de kin niet. Er is ook een variant die een vintage-uitstraling heeft, namelijk de retrohelm. Interessant? Bekijk dan ook eens ons assortiment retrohelmen!

Fashionhelm kopen?

Bij Voordeelhelmen.nl bieden wij je fashionhelmen met 40% korting aan, zoals de Nau fashion helm. Daarnaast hebben we vaak extra aanbiedingen die een helm nog voordelig voor je maken. Via onze site kan je gemakkelijk de helm zoeken die voldoet aan je eisen, doordat je onze helmen kan selecteren op stijl, maat, kleur en zelfs merk. Je kan tevens aangeven wat je budget is. Vergelijk op deze manier de helmen uit ons assortiment en vind jouw fashion helm.

Welke helm het ook wordt, het is goed om te weten dat je een kwaliteitsproduct krijgt. Al onze helmen zijn onderworpen aan een serie tests in verschillende laboratoria en zijn voorzien van het ECE-keurmerk. Je kan er dus zeker van zijn dat jouw helm aan de strengste veiligheidseisen voldoet die Europa aan helmen stelt en dat de helm geschikt is voor gebruik op alle Europese wegen.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen