Kinderfietshelmen

In het drukke verkeer zijn er voor fietsers helaas altijd risico’s, daar ontkomen we niet aan. De kans op (ernstig) letsel is voor volwassenen al groot genoeg, maar zeker voor kinderen op de fiets kan een ongeval grote gevolgen hebben. Het wordt sterk aangeraden voor kinderen om een goed passende kinderhelm te dragen op de fiets. Helmen voor kinderen zijn er in speciale kleine maten om te zorgen dat de pasvorm altijd goed aansluit op het hoofd, dit vergroot de veiligheid en verkleind de kans op letsel bij een ongeval. Bekijk onze volledige collectie kinderhelmen hier op onze website, of kom langs in een van onze winkels om te passen.

Een veilige kinderhelm voor op de fiets

Alle kinderfietshelmen in onze webshop zijn goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnorm voor een veilige fietshelm, namelijk het EN-1078 certificaat. Een aantal helmen in ons uitgebreide assortiment zijn zelfs hoger gekeurd volgens NTA 8776 of ECE 22.05/22.06, deze helmen zijn respectievelijk bedoeld voor Speed Pedelecs en motorfietsen. Fietshelmen voor kinderen zijn licht, klein, compact en natuurlijk ook veilig voor gebruik in het verkeer. De kans op (blijvend) letsel wordt aanzienlijk verkleind door het dragen van een goedgekeurde kinderhelm op de fiets.

Kinderfietshelm kopen bij VoordeelHelmen.nl

Koop jouw nieuwe kinderfietshelm bij VoordeelHelmen. Onze online helmenwinkel is zeer eenvoudig te navigeren met de filters aan de linkerzijde van de webshop. Hiermee kun je razendsnel jouw nieuwe kinderhelm vinden. Als officiële dealer van zo’n 100 verschillende merken kunnen wij jou van alle gemakken voorzien, zoals bijvoorbeeld in het geval van een garantie. Bestel nu meteen jouw nieuwe kinderfietshelm via de website, of kom langs in een van onze winkels voor advies op maat. Wij hanteren een retourtermijn van 100 dagen, geen haast dus!

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen