Demm Speed Pedelec Glans Wit

Vanaf € 99,90
Levering: Selecteer een maat om de levertijd te zien
SKU
22DEM0010
Wil je een artikel liever eerst bekijken?

Geen probleem!

  1. Stap 1.Plaats het artikel in je winkelwagen.
  2. Stap 2.Geef in de checkout aan in welke winkel je graag langs wilt komen.
  3. Stap 3.Je krijgt van ons een e-mail op het moment dat je artikel klaar ligt.

Je hebt geen afnameverplichting en betaalt pas in de winkel.

Wil je meer dan 3 verschillende helmen..jassen..broeken passen? Neem dan eerst contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op 020-7600807.

Hoe reserveer ik een product?

Beschrijving Demm Speed Pedelec Glans Wit

Een Speed Pedelec helm met stijl

De naam van de Demm Speed Pedelec helm zegt het natuurlijk al; deze helm is specifiek ontworpen en goedgekeurd voor gebruik op de Speed Pedelec (ook wel “S-PAC”). De hoge maximumsnelheid van dit type elektrische fiets maakt het dat een helm (met NTA 8776 keurmerk) verplicht is. Zelden heeft een Speed-Pedelec helm zo’n fijne pasvorm als deze Demm! Het strakke ontwerp van de helm doet denken aan een scooterhelm, zeker gezien de harde buitenschaal en het oerdegelijke vizier.

Maatvoering, goede pasvorm en luxe binnen voering

Van de Demm Speed Pedelec helm kunnen we zeggen dat de helm goed op maat valt, je kunt dus jouw eigen maat bestellen. De pasvorm van deze helm is te omschrijven als “ovaal-rond”; de meest voorkomende hoofdvorm binnen Nederland. Iets wat deze helm extra bijzonder maakt is de uitneembare wangstukken. Dit komt niet alleen door het feit dat ze uitneembaar zijn, het is namelijk op zichzelf al bijzonder dat een Speed Pedelec helm voorzien is van kussens voor de wangen. Dit vergroot het draagcomfort van de helm. De ventilatieopeningen op de helm zorgen ervoor dat je altijd lekker met een koel hoofd op pad kunt.

Past de Demm Speed Pedelec helm in mijn buddyseat?

Een groot voordeel van deze (snor)fietshelm is dat hij een vrij kleine helmschaal heeft waardoor de helm in de bijna alle gevallen gemakkelijk onder de stoel van de scooter past. Deze ruimte wordt ook wel een “buddyseat” genoemd.

Landelijke helmplicht snorfiets vanaf 1 januari 2023

Vanaf 1 januari 2023 is het in heel Nederland verplicht om een helm te dragen op de snorscooter. De reden hiertoe is dat er nog altijd veel slachtoffers vallen in het verkeer onder de snorfietsers. Voor veel mensen viel de keuze juist op een voertuig met blauw kenteken omdat je hier geen helm op hoefde te dragen, en daarom heeft de overheid besloten dat een Speed Pedelec helm ook mag worden gebruikt op de snorscooter. Deze Demm helm met NTA 8776 certificering is dus óók geschikt voor gebruik alle snorfietsen en snorscooters met blauw kenteken.

2 jaar garantie

Uiteraard mag je verwachten van Demm dat de helmen dik in orde zijn qua kwaliteit. Om dit nog extra te garanderen komen helmen van het merk Demm met 2 jaar fabrieksgarantie. Ontstaat er dus onverhoopt een keer met normaal gebruik een probleem, neem dan contact op met onze klantenservice.

Speed Pedelec eigenschappen

  • Polycarbonaat buitenschaal
  • Stevig anti-kras vizier
  • Uitneembare wangkussens
  • Ventilatieopeningen
  • Snel-sluiting
  • Geschikt voor de Speed Pedelec en de snorfiets
  • NTA 8776 certificatie

Demm Speed Pedelec specs

Meer informatie
Merk Demm
Model Speed Pedelec
Kleurstelling Glans Wit
Categorie Speed Pedelec Helmen
Pinlock Geen pinlock
Zonnevizier Nee
Typegoedkeuring Geen (alleen geschikt voor op de fiets)
Let op Indien een helm is voorzien van een vizier, betreft het een helder vizier, tenzij anders vermeld.

Demm Speed Pedelec Glans Wit reviews

Demm Speed Pedelec Helmen maatbepaling

Bekijk ons youtube filmpje of lees hieronder waar je op moet letten bij het bepalen van je helmmaat.

helmmaat bepalen


Stap 1 – Hoofdomtrek meten

Meet zoals op de afbeelding aangegeven de omtrek van je hoofd op. Je doet dit door een meetlint rondom het hoofd te trekken, net boven de wenkbrauwen en aan de zijkanten boven de oren. Hierbij gaat het erom dat je de grootst mogelijke omtrek van je hoofd meet. Doe om zeker te zijn van de maximale omtrek een aantal metingen op verschillende hoogtes.


Stap 2 – Helmmaat bepalen

In onderstaande tabel staan per merk de helmmaten vermeld die horen bij de hoofdomtrek in centimeters. Zoek jouw gewenste merk, zoek jouw hoofdmaat in de tabel op, en kijk welke helmmaat bij jouw hoofdmaat hoort. Heb je twijfels, of zit je net tussen twee maten in, dan kan je altijd contact met op onze klantenservice opnemen op telefoonnummer 020-760 0807 of via het contactformulier.

Voor kinderhelmen staat er een aparte tabel onder de tabel voor volwassenen.

Koop nooit een gebruikte helm, en leen er ook nooit een van iemand anders. De binnenvoering en beschermende schuimlagen gaan zich naar verloop van tijd aanpassen aan jouw hoofd. Het is daarom ook altijd van belang dat een helm bij aanschaf nauwsluitend rond het hoofd zit.

Een niet goed passende helm mag geruild worden. 

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact