Productbeschrijving

De Arai Renegade-V is een integraalhelm met een hele krachtige stoere uitstraling. Zoals we gewend zijn van Arai is de helm handgemaakt en volgens hun eigen strenge veiligheidstest vijf maal geinspecteerd. Het is een helm die met name erg geschikt is voor het rijden op een custom bike of een cruiser.

De buitenschaal is gemaakt van SFL (Super Fibre Laminate), welke voorzien is van een enkele laminaat laag van ‘Arai Super Fibre’. De buitenschaal komt in drie verschillende maten, waardoor de helm altijd zo compact mogelijk om het hoofd zit (er is immers zo min mogelijk opvulmateriaal nodig). De aerodynamische vorm en de gladde buitenkant van de helm is ontworpen om te glijden zonder onnodige weerstand. Daarom zijn alle Arai-ventilatieopeningen en kanalen ontworpen om af te breken tijdens een onverhoopte crash. Onder de ijzersterke buitenschaal bevindt zich de binnenschaal van het impactbestendige EPS.

De binnenvoering is uitneembaar en wasbaar, antibacterieel behandeld en is voorzien van het FCS (Facial Contour System) wat ervoor zorgt dat de helm steviger aansluit rondom hardere delen van het gezicht, zoals de kaak. Dit draagt bij aan een betere pasvorm en een ongeëvenaard comfort. Heel typisch voor de Renegade is het geavanceerde ventilatiesysteem. Diverse lucht in- en uitgangen op de kin, in het vizier, op de top en aan de achterkant zorgen voor een excellent helmklimaat. De helm is voorzien van een transparant kras werend VAS-V vizier dat standaard is voorzien van een anti-condens pinlock.

Product info

Meer informatie
Merk Arai helmen
Model Renegade-V
Kleurstelling Diablo Red
Categorie Integraalhelmen
Pinlock Meegeleverd
Zonnevizier Nee
Typegoedkeuring ECE (goedgekeurd voor bromfiets, scooter en motor)
Let op Indien een helm is voorzien van een vizier, betreft het een helder vizier, tenzij anders vermeld.

Reviews

Je helmmaat bepalen

Hoofdomtrek meten
Meet de omtrek van je hoofd door een meetlint rondom je hoofd te trekken, net boven de wenkbrauwen en aan de zijkanten boven de oren. Hierbij gaat het erom dat je de grootst mogelijke omtrek van je hoofd meet. Doe een aantal metingen op diverse hoogtes om zeker te zijn van de maximale omtrek. Kijk vervolgens bij de helm welke helmmaat bij jouw hoofdmaat hoort. Heb je twijfels, of zit je net tussen twee maten in, dan kun je contact opnemen met op onze klantenservice. Een niet goed passende helm mag geruild worden.

helmmaat bepalen

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen