Voordeelhelmen motorkleding winkel amsterdam

Beschrijving Richa Titan-X Jacket Army Camo 920

De Richa Titan-X Hoodie is de grote broer van de Titan Core van Richa. Met name omdat de stof van deze hoodie iets dikker is en dus een iets warmer geheel vormt. De buitenlaag is gemaakt van een combinatie van hoogwaardige SoftShell en versterkt Aramide katoen. De binnenvoering is uitgevoerd in katoen met aramide verstevigingen voor extra slijtvastheid.

De Titan-X Hoodie van Richa heeft geweven elastische banden op de heup en mouwen. En heeft kenmerkende 3M reflectie details voor een optimale zichtbaarheid.

Voor de bescherming is gekozen voor de nieuwste technologie. Er zitten namelijk protectoren van D3O in. D3O staat erom bekend bij normaal gebruik zeer flexibel te zijn maar bij impact keihard wordt en zo de klap goed kan verwerken. Deze vind je terug in de schouders, elleboog en rug.

Titan-X eigenschappen

Materiaal

  • Hoogwaardige SoftShell en versterkt Aramide katoen

Isolatie

  • Katoen met aramide verstevigingen

Bescherming

  • D3O CE-level 1 bescherming op de ellebogen en schouders
  • D3O CE-level 1 rug bescherming

Pasvorm

  • All round pasvorm

Kenmerken

  • Trendy design (loose Fit)
  • 2 Jaszakken aan de buitenzijde

Richa Titan-X specs

Meer informatie
MerkRicha
ModelTitan-X
KleurstellingJacket Army Camo 920
CategorieMotorjassen

Richa Titan-X Jacket Army Camo 920 reviews

Richa Motorjassen maatbepaling

Wij adviseren je bij het opmeten van je lichaamsmaten gebruik te maken van een kleermakers meetlint. Leg deze zoveel mogelijk over de blote huid en trek deze niet te strak aan. Vraag bij voorkeur iemand om je te helpen. Met de opgemeten maten kan je in onderstaande maattabel de juiste maat uitzoeken. Ga altijd uit van de grootst gemeten maat. Heb je bijvoorbeeld voor de omvang van je middel een maat M nodig maar voor de omvang van je borst een maat L, kies dan voor de maat L. Weet je het niet zeker of kom je er niet helemaal uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Richa motorkleding maattabel

Richa motorkleding maattabel 2

Richa motorkleding maattabel 3

Richa motorkleding maattabel 4

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2021 Voordeelhelmen
Contact