Richa motorbroeken

Producten 1-28 van 52

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 52

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voor diegene die Richa nog niet kent, een kleine opfrisser. Richa bestaat al sinds 1956 en is sinds die tijd behoorlijk toonaangevend op het gebied van motorkleding te noemen. Keer op keer brengt het weer comfortabele en beschermende motorkleding op de markt voor ons motorrijders. Het bedrijf heeft zichzelf een dappere en mooie missie gegeven: de technische beperkingen overschrijden om zo de meest comfortabele en veilig mogelijke motorkleding te produceren. Richa gaat door haar missie altijd een stapje verder. Zoals door haar samenwerking met toonaangevende bedrijven. D3O is er zo een. Dit bedrijf ontwikkelt vooruitstrevende bescherming voor onder andere motorkleding. En hier pluk jij de vruchten van wanneer je een Richa motorbroek draagt. Veiligheid staat namelijk bovenaan het lijstje bij Richa. Naast de ultieme bescherming van D3O, heeft Richa bijvoorbeeld ook het materiaal 'high density fabric' ontwikkeld. Dit is een zeer slijtvast materiaal wat ze gebruikt in haar motorkleding. Oók op de eerste plek bij Richa staat 'comfort'. Zo heeft ze onder andere 'c_change' ontwikkeld. Dit regelt het klimaat in haar motorkleding. Het mag ondertussen wel duidelijk zijn: eenmaal Richa motorkleding, altijd Richa motorkleding. Richa is dan ook véél meer dan een merk: het is een lifestyle. En dat zie je overal aan terug.
Richa zorgt voor de volledige aangeklede motorrijder. Denk hierbij aan Richa motorhandschoenen, Richa motorlaarzen en motorjassen van Richa. Richa is de motorbroeken natuurlijk niet vergeten. Een Richa motorbroek beschermt je benen, billen en heupen tijdens een eventuele val. Gelukkig beschermt een motorbroek van Richa je ook wanneer je niet valt. Tijdens het motorrijden biedt het bescherming tegen de wind, kou en regen. Wil je een volledig overzicht van alle motorkleding van Richa in onze collectie? Kijk dan even op onze Richa motorkleding overzichtspagina. Natuurlijk hebben we naast Richa motorbroeken ook motorbroeken van allerlei andere merken in onze webshop. Zoek je toch iets anders dan een Richa motorbroek? Daar hebben we wat voor je op gevonden. We hebben een pagina waar je alle merken motorbroeken kunt vinden. Voordeelhelmen heeft voor iedere motorrijder wel iets en dat geldt ook voor een motorbroek. Heb je speciale wensen en kom je er niet helemaal uit? Wanneer je even contact met ons opneemt, helpen we je graag verder.

Richa motorbroeken bij Voordeelhelmen in de webshop

In de webshop van Voordeelhelmen.nl vind je natuurlijk ook Richa motorbroeken naast alle andere merken. Voordeelhelmen is dag en nacht open, dus je kunt gemakkelijk wanneer je maar wilt, je Richa motorbroek bestellen of motorbroeken met elkaar vergelijken. Lekker thuis op je luie stoel of in de trein onderweg naar je werk. Met onze showroom in Amsterdam geven we je de mogelijkheid je Richa motorbroek even te passen voordat je hem koopt. We weten namelijk hoe lastig het kan zijn motorkleding te kopen, zonder het even aan te hebben getrokken. Geen probleem bij Voordeelhelmen. Lijkt dit je wel wat? Neem dan eerst even contact met ons op, zodat we kunnen zorgen dat we de spullen klaar hebben hangen voor je. Dan kun jij hier in alle rust komen passen en vergelijken. En dan maken we het nóg leuker voor je: Voordeelhelmen geeft je ook nog eens de laagste prijsgarantie! En deze geldt niet alleen online, maar ook in onze showroom. Dus vind je goedkope Richa motorbroek bij Voordeelhelmen.

Contact
Copyright VOORDEELHELMEN