Richa motorbroeken

Ontdek het toppunt van comfort, lifestyle en veiligheid met de motorbroeken van Richa. Uitgerust met D30-bescherming bieden ze een ongeëvenaarde mix van stijl en veiligheid. Bekijk direct onze collectie.

Producten 1-28 van 41

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Goed beschermd met een Richa motorbroek

Een Richa motorbroek beschermt je benen, billen en heupen tijdens een eventuele val met de ultieme bescherming van D3O. En tijdens het motorrijden biedt de broek bescherming tegen weerselementen zoals wind, kou en regen. Veiligheid staat dan ook bovenaan het lijstje als het gaat om een een Richa motorbroek.

Naast veiligheid is comfort een belangrijk aspect van de Richa motorbroeken. Zo regelt het zelf ontwikkelde 'c_change' het klimaat in jouw motorbroek en bestaan de broeken uit het slijtvaste materiaal 'high density fabric'.

De historie van Richa motorkleding

Richa is véél meer dan een merk: het is een lifestyle. Voor diegene die Richa nog niet kent, een kleine opfrisser. Richa motorkleding bestaat al sinds 1956 en is sinds die tijd behoorlijk toonaangevend op het gebied van motorkleding te noemen. Keer op keer brengt het weer comfortabele en beschermende kleding op de markt voor ons motorrijders.

Het bedrijf heeft zichzelf een dappere en mooie missie gegeven: de technische beperkingen overschrijden om zo de meest comfortabele en veilig mogelijke motorkleding te produceren. Richa gaat door haar missie altijd een stapje verder. Zoals door haar samenwerking met toonaangevende bedrijven. D3O is er zo een. Dit bedrijf ontwikkelt vooruitstrevende bescherming voor onder andere motorkleding.

Bekijk onze complete collectie motorbroeken

Staat je gewenste item er niet tussen? Neem dan een kijkje bij onze uitgebreide selectie motorbroeken. Of je nu een broek zoekt voor het zomer- of winterseizoen, in casual of retro look, kleine of grote maat, wij hebben het. Geniet van gratis verzending, 100 dagen retourrecht en deskundig advies. Aarzel niet langer en bestel je motorkleding online of bezoek een van winkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen