Richa motorjassen

Producten 1-28 van 174

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 174

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Richa wordt vaak in één adem genoemd met motorkleding. En dat is niet voor niks. Dit bedrijf bestaat al meer dan een halve eeuw en is toonaangevend op het gebied van motorkleding te noemen. Ieder keer weer brengt Richa beschermende en tegelijkertijd comfortabele motorkleding op de markt welke zijn tijd een beetje vooruit is. Dit komt door de missie van het bedrijf: het overschrijden van de technische beperkingen om de meest veilige en comfortabele motorkleding te ontwikkelen. Hierdoor gaat Richa altijd een stapje verder. En dat doet ze niet alleen. Richa werkt samen met toonaangevende bedrijven, zoals bijvoorbeeld D3O. Dit bedrijf ontwikkelt baanbrekende bescherming voor onder andere motorkleding. En hier mag je van meegenieten wanneer je een Richa motorjas draagt. Bij Richa staat veiligheid namelijk op nummer één. Naast de ultieme bescherming van D3O, ontwikkelde Richa bijvoorbeeld ook het materiaal 'high density fabric'. Dit materiaal is zeer slijtvast en gebruikt ze dan ook in haar motorkleding om jou te beschermen bij een eventuele val. Op de gedeelde eerste plek staat 'comfort'. Zo is 'c_change' een andere ontwikkeling van Richa: dit regelt het klimaat in haar motorkleding. Menig motorrijder zal het met ons eens zijn: eens Richa motorkleding, altijd Richa motorkleding. Richa is niet alleen maar een merk: het is een lifestyle. En dat zie je en voel je wanneer je Richa motorkleding aan hebt.
Richa kleedt graag de motorrijder volledig aan. Zoek je een bijpassende motorbroek bij je Richa motorjas? Kijk dan even bij onze Richa motorbroeken. Ze heeft natuurlijk ook aan je handen en voeten gedacht met Richa motorlaarzen en Richa motorhandschoenen. We hebben verschillende motorjassen van Richa, maar het kan natuurlijk zijn dat jouw motorjas hier niet tussenzit. Kijk dan even bij onze motorjassen van alle merken. Wil je graag even alle motorkeding van Richa bij elkaar zien? Hebben we voor je geregeld. Iedere motorrijder vindt bij Voordeelhelmen wel motorkleding waar hij of zij blij van wordt. En dit geldt ook voor een motorjas. Maar het geeft niks als je er niet helemaal uitkomt. Neem gewoon even contact met ons op. We helpen je graag verder.

Richa motorjassen in de webshop van Voordeelhelmen

In de webshop van Voordeelhelmen.nl heb je een uitgebreide keuze aan Richa motorjassen en nog heel veel andere merken. Je kunt thuis vanaf je eigen bank of die vanuit de trein gemakkelijk en comfortabel je motorjas van Richa bestellen. Wanneer je maar wilt, want onze webshop is dag en nacht open. Je kunt onze Richa motorjassen op je gemak vergelijken wanneer dit jou uitkomt. Wil je liever de motorjas van Richa even passen voordat je hem afrekent? Geen probleem bij Voordeelhelmen. Speciaal om die reden hebben we een showroom in Amsterdam waar je rustig je Richa motorjas kunt uitproberen, voordat je hem koopt. Wij zorgen dat we je motorjas klaar hebben hangen voor je, wanneer je van tevoren even contact met ons opneemt. Dan weet je zeker dat je hier in alle rust kunt komen passen en vergelijken. En dan krijg je van ons ook nog eens de laagste prijsgarantie! Deze geldt in zowel onze webshop als in de showroom. Dus: een enorm ruime keuze én de laagste prijs. Wat wil je nog meer?

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2021 Voordeelhelmen
Contact