Richa motorjassen

Bij Richa motorjassen staat veiligheid op nummer één. Naast de ultieme bescherming van D3O maakt Richa gebruik van slijtvast materiaal en wordt het klimaat in jouw motorjas optimaal geregeld. Deze technieken gebruikt het merk ook in de volledige collectie Richa motorkleding.

Producten 1-28 van 170

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Goed beschermd met jouw Richa motorjas

Richa werkt samen met toonaangevende bedrijven, zoals bijvoorbeeld D3O. Dit bedrijf ontwikkelt baanbrekende bescherming voor onder andere motorjassen. En hier mag je van meegenieten wanneer je een Richa motorjas draagt. Bij Richa staat veiligheid namelijk op nummer één. Naast de ultieme bescherming van D3O, ontwikkelde Richa bijvoorbeeld ook het materiaal 'high density fabric'. Dit materiaal is zeer slijtvast en gebruikt ze dan ook in haar motorkleding om jou te beschermen bij een eventuele val. Op de gedeelde eerste plek staat 'comfort'. Zo is 'c_change' een andere ontwikkeling van Richa: dit regelt het klimaat in haar motorkleding. Menig motorrijder zal het met ons eens zijn: eens Richa motorkleding, altijd Richa motorkleding. Richa is niet alleen maar een merk: het is een lifestyle. En dat zie je en voel je wanneer je een Richa motorjas aan hebt.

Vul je Richa motorjas aan met andere kleding

Richa kleedt graag de motorrijder volledig aan. Zoek je een bijpassende motorbroek bij je Richa motorjas? Kijk dan even bij onze Richa motorbroeken. Ze heeft natuurlijk ook aan je handen en voeten gedacht met Richa motorlaarzen en Richa motorhandschoenen. We hebben verschillende motorjassen van Richa, maar het kan natuurlijk zijn dat jouw motorjas hier niet tussenzit. Kijk dan even bij onze motorjassen van alle merken. Wil je graag even alle motorkleding van Richa bij elkaar zien? Hebben we voor je geregeld. Iedere motorrijder vindt bij Voordeelhelmen wel motorkleding waar hij of zij blij van wordt. En dit geldt ook voor een motorjas. Maar het geeft niks als je er niet helemaal uitkomt. Neem gewoon even contact met ons op. We helpen je graag verder.

Richa motorjassen in de webshop van Voordeelhelmen

In de webshop van Voordeelhelmen.nl heb je een uitgebreide keuze aan Richa motorjassen en nog heel veel andere merken. Je kunt thuis vanaf je eigen bank of die vanuit de trein gemakkelijk en comfortabel je motorjas van Richa bestellen. Wanneer je maar wilt, want onze webshop is dag en nacht open. Je kunt onze Richa motorjassen op je gemak vergelijken wanneer dit jou uitkomt. Wil je liever de motorjas van Richa even passen voordat je hem afrekent? Geen probleem bij Voordeelhelmen. Speciaal om die reden hebben we fysieke winkels in heel Nederland waar je rustig je Richa motorjas kunt uitproberen, voordat je hem koopt. Wij zorgen dat we je motorjas klaar hebben hangen voor je, wanneer je van tevoren even contact met ons opneemt. Dan weet je zeker dat je hier in alle rust kunt komen passen en vergelijken.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen