Voordeelhelmen motorkleding winkel amsterdam

Beschrijving REV'IT Expedition OutDry Boots Black/Brown

Met de Rev’it! Expedition Outdry kijk je op dit moment naar het neusje van de zalm wat betreft Rev’it! motorlaarzen. Dit absolute topmodel biedt een ongeëvenaarde bescherming in combinatie met het comfort dat je van een tourlaars mag verwachten. De laars is behandeld met een waterafstotende afwerking waardoor niet alleen water maar ook bijvoorbeeld modder geen vat kan krijgen op de Expedition Outdry.

Rev’it heeft met het Hydratex|Sphere een nieuwe norm gezet als we het over waterdichtheid hebben. Om deze laars gemakkelijk te bedienen is er gebruik gemaakt van

Expedition OutDry eigenschappen

  • Nubuck rundleer met waterafstotende afwerking
  • Superfabric® (versterkte voering voor extra bescherming
  • Leer volnerf verweerde WR afwerking
  • Kunstmatig suède (voor comfort en een zacht gevoel rond de sluiting)
  • Stof met PU coating
  • Rubber

REV'IT Expedition OutDry specs

Meer informatie
MerkREV'IT
ModelExpedition OutDry
KleurstellingBoots Black/Brown
CategorieAdventure motorlaarzen
SexeMan, Unisex

REV'IT Expedition OutDry Boots Black/Brown reviews

REV'IT Adventure motorlaarzen maatbepaling

voetmaat bepalen

Wij adviseren je je schoenmaat als volgt op te meten. Ga met je blote voeten op een stuk papier staan. Zet een streep langs je hiel en een streep langs je langste teen, zodat je vanaf boven gezien je voet tussen twee horizontale lijnen ziet staan. Het is van belang dat je je pen of potlood rechtop houdt en dus niet onder een hoek een lijn zet. Vervolgens meet je de afstand tussen de twee lijnen. Het is van belang dat je dit bij beide voeten doet en de grootste voet als uitgangspunt neemt. Per merk vind je hieronder in de maattabel per maat de grootte in centimeters en kan je opzoeken welke maat motorlaars of motorschoen je van dit specifieke merk moet bestellen.

REV'IT maattabel schoeisel
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2021 Voordeelhelmen
Contact