Rev'it regenkleding

Droog aankomen op je bestemming? Denk dan aan Rev’it regenkleding. 100% waterdicht en gemakkelijk op te bergen. Ontdek nu direct het aanbod.

15 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

100% waterbestendig met een Rev'it regenpak

Een Rev’it regenpak zorgt dat je droog aan komt op je bestemming. De buitenlaag is doorgaans gemaakt van pvc-vrij polyester. Dit zorgt ervoor dat de kleding 100% waterdicht, zeer ademend en zeer licht is. De PU-coating zorgt daarnaast voor extra duurzaamheid. Net als de complete collectie Rev'it motorkleding is de regenkleding daarmee van topkwaliteit.

EN343 certificering

Rev'it regenkleding voldoet aan de ‘EN343’ certificering. Dit refereert naar een standaard voor kleding die beschermt tegen de effecten van slecht weer, inclusief regen en sneeuw. Kleding met een ‘EN343’ certificering moet waterafstotend zijn, ademend en uit sterke componenten bestaan. Denk hierbij aan een hoge treksterkte, scheurvast, sterke naden en weinig krimp.

Ontdek ons aanbod regenkleding

Op zoek naar een iets anders? Ontdek dan onze ruime keuze aan regenkleding. Of je nu op zoek bent naar een broek of regenjas, voor dames of heren, grote kans dat je het bij ons vindt. Profiteer van gratis verzending, 100 dagen retourrecht en deskundig advies. Twijfel niet langer en bestel je motorkleding direct online of bezoek een van onze winkels.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen