Beschrijving Nolan N87 Plus Distinctive N-Com 022

De Nolan N87 Plus is een integraalhelm speciaal ontworpen voor de sport/tour rijder.  Ontworpen met een ultra breed vizier hierdoor heb je optimaal zicht, ook zijdelings, waardoor de actieve veiligheid sterk wordt verhoogd. Ook beschikt deze helm over een VPS- zonnescherm welke in verschillende posities kan worden ingesteld. De Pinlock® wordt bij deze helm standaard meegeleverd.

De buitenschaal is gemaakt van Lexan, dit is een speciaal type polycarbonaat dat sterker is dan normale polycarbonaat helmen. De helm wordt gemaakt in twee verschillende schaalmaten (XS-M & L-XXXL). In het ontwerp is er rekening gehouden met mensen die een bril dragen dankzij het Eyewear Adaptive Systeem

De binnenvoering is gemaakt van micro-geperforeerde stoffen met dubbele dichtheid voor extra comfort. Wat ook nieuw is ten opzichte van de gewone n87 is dat de binnenvoering kantelbaar is, hierdoor is het mogelijk om de centerpad op de gewenste positie plaatsen. Tevens zijn de wangkussens van de  N87 Plus voorzien van een Quick Release systeem. Deze helm beschikt over een micrometrische snel sluiting, deze ratelsluiting klikt gemakkelijk vast en is erg betrouwbaar.

N87 Plus eigenschappen

  • Lexan buitenschaal
  • Twee schaalmaten
  • Ultra breed vizier
  • VPS-zonnevizier
  • Pinlock® voorbereid en meegeleverd
  • Voorzien van het Eyewear Adaptive Systeem
  • Binnenvoering is kantelbaar
  • Quick release wangkussens
  • Micrometrische snel sluiting
  • ECE goedgekeurd

Nolan N87 Plus specs

Meer informatie
Merk Nolan
Model N87 Plus
Kleurstelling Distinctive N-Com 022
Categorie Integraalhelmen
Pinlock Meegeleverd
Zonnevizier Ja
Typegoedkeuring ECE (goedgekeurd voor bromfiets, scooter en motor)
Let op Indien een helm is voorzien van een vizier, betreft het een helder vizier, tenzij anders vermeld.

Nolan N87 Plus Distinctive N-Com 022 reviews

Nolan Integraalhelmen maatbepaling

Bekijk ons youtube filmpje of lees hieronder waar je op moet letten bij het bepalen van je helmmaat.

helmmaat bepalen


Stap 1 – Hoofdomtrek meten

Meet zoals op de afbeelding aangegeven de omtrek van je hoofd op. Je doet dit door een meetlint rondom het hoofd te trekken, net boven de wenkbrauwen en aan de zijkanten boven de oren. Hierbij gaat het erom dat je de grootst mogelijke omtrek van je hoofd meet. Doe om zeker te zijn van de maximale omtrek een aantal metingen op verschillende hoogtes.


Stap 2 – Helmmaat bepalen

In onderstaande tabel staan per merk de helmmaten vermeld die horen bij de hoofdomtrek in centimeters. Zoek jouw gewenste merk, zoek jouw hoofdmaat in de tabel op, en kijk welke helmmaat bij jouw hoofdmaat hoort. Heb je twijfels, of zit je net tussen twee maten in, dan kan je altijd contact met op onze klantenservice opnemen op telefoonnummer 020-760 0807 of via het contactformulier.

Voor kinderhelmen staat er een aparte tabel onder de tabel voor volwassenen.

Koop nooit een gebruikte helm, en leen er ook nooit een van iemand anders. De binnenvoering en beschermende schuimlagen gaan zich naar verloop van tijd aanpassen aan jouw hoofd. Het is daarom ook altijd van belang dat een helm bij aanschaf nauwsluitend rond het hoofd zit.

Een niet goed passende helm mag geruild worden. 

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2022 Voordeelhelmen
Contact