Furygan D30 Dorsale Racing 7 Orange

Vanaf € 129,95
Levering: Selecteer een maat om de levertijd te zien
SKU
21FUR0079
Wil je een artikel liever eerst bekijken?

Geen probleem!

  1. Stap 1.Plaats het artikel in je winkelwagen.
  2. Stap 2.In de checkout kan je aangeven dat je het artikel komt afhalen. Je hoeft nog niet te betalen, dat kan ook in de showroom
  3. Stap 3.Je krijgt van ons een e-mail op het moment dat je artikel klaar ligt.

Bij ons in de showroom toch niet tevreden over het artikel, dan laat je hem gewoon achter.. geen afnameverplichting!

Wil je meer dan 3 verschillende helmen..jassen..broeken passen? Neem contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op 020-7600807.

Hoe reserveer ik een product?

Beschrijving Furygan D30 Dorsale Racing 7 Orange

Furygan heeft de handen succesvol in elkaar geslagen met het Britse D3O-laboratorium. De D3O-technologie ligt volledig in lijn met het grootste speerpunt van Furygan, namelijk de ultieme combinatie tussen ergonomie en protectie. Wanneer het D3O-materiaal in de normale staat verkeerd, is het een zachte, buigbare en comfortabele materiaal, die je niet zal beperken in welke vorm van ergonomie dan ook. Wanneer er echter een impact plaatsvindt, wordt het D3O-materiaal (in tegenstelling tot normale bescherming) een hard die de kracht van shock absorbeert en afvoert. Dit zorgt ervoor dat de gerichte klap het lichaam bespaard blijft en de veiligheid van de motorrijder gewaarborgd blijft.

Met de Furygan Dorsale Racing D3O heb je een optimale bewegingsvrijheid dankzij de speciale constructie van de protector. Deze constructie zorgt ervoor dat de schalen/panelen afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen. Niet alleen van boven naar beneden maar ook van links naar rechts. De Dorsale Racing D3O is tevens voorzien van verstelbare schouderbanden en een niergordel. Dit zorgt ervoor dat hij niet alleen goed op z’n plek blijft zitten maar ook voor de nodige versteviging zorgt.

Een altijd goed zittend en goed beschermende rug beschermer waar je elke motorjas overheen aan kan trekken.

D30 eigenschappen

Furygan D30 specs

Meer informatie
MerkFurygan
ModelD30
KleurstellingDorsale Racing 7 Orange
CategorieProtectie
SexeMan, Unisex

Furygan D30 Dorsale Racing 7 Orange reviews

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2021 Voordeelhelmen
Contact