HJC i91

Ontdek de ultieme veelzijdigheid met de HJC i91 systeemhelm, goedgekeurd volgens de nieuwste ECE 22-06 normen. Deze helm heeft een lichte constructie en superieure pasvorm, dankzij geavanceerde CAD-technologie. Bekijk direct de diverse uitvoeringen.

12 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Waarom kiezen voor de HJC i91?

Kies voor comfort, veelzijdigheid en geavanceerde technologie met de HJC i91. Deze helm combineert alles wat je nodig hebt voor een veilige en comfortabele rit. De uitwisselbare wangkussens zorgen voor een perfecte pasvorm, ongeacht de helmmaat. Daarnaast zijn er brilgroeven voorzien, speciaal voor brildragers. Het interieur is vochtregulerend en droog, voor extra comfort tijdens lange ritten.

Dual Homologation (P/J)

De HJC i91 biedt een Dual Homologation (P/J), waardoor je zowel met de kinbak open (Jet) als gesloten (Integraal) kunt rijden. Dit biedt maximale flexibiliteit en comfort tijdens elke rit.

Geavanceerd vizier

Het Pinlock Ready HJ-33 vizier met anti-kras coating biedt 99% UV-bescherming. De helm is uitgerust met een dynamisch meerstappen zonnevizier voor een geoptimaliseerde positie en een anti-kras gecoate zonneklep. Met de Anti-fog lens pin prepared visor inclusief Pinlock blijft je zicht helder in diverse weersomstandigheden. Dit zorgt voor extra veiligheid en comfort.

Bluetooth voorbereiding

De helm is voorbereid voor SMART HJC 11B, 21B & 50B Bluetooth-systemen (afzonderlijk verkrijgbaar), waardoor je eenvoudig kunt communiceren of navigeren tijdens het rijden.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen