Beon helmen

Beon helmen staat bekend om de betaalbare prijs, stijlvolle ontwerpen en goede prestaties. Dit populaire merk maakt betaalbare helmen voor vrijwel elke rijder en elk type voertuig op twee (of drie) wielen, zoals scooters en motoren. Vooral na de invoer van de landelijke helmplicht in 2023 voor snorscooters heeft Beon een sprong gemaakt qua populariteit.

Stijlvolle helmen van Beon

Met een helm van Beon ga je altijd veilig en in stijl de weg op. Een zeer bekend model is natuurlijk de Beon Design, een model dat zeer goed geschikt is voor gebruik op de scooter, snorfiets en Speed Pedelec. De stijlvolle en tijdloze helmen van Beon zijn al jaren niet meer weg te denken uit het straatbeeld, en terecht. Niet alleen voor een jethelm ben je bij Beon aan het juiste adres, maar ook bijvoorbeeld voor een systeemhelm of een integraalhelm. Alle helmen van Beon zijn gekeurd volgens het ECE 22.05/22.06 of NTA 8776 keurmerk.

Koop je scooterhelm bij Voordeelhelmen

Voordeelhelmen.nl heeft voor ieder wat wils, van jet- tot systeemhelmen. Je profiteert bij ons van gratis verzending vanaf 75 euro, 100 dagen retourrecht en deskundig advies in onze winkels. Ontdek onze uitgebreide collectie scooterhelmen online of kom bij ons langs op locatie.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen