Beschrijving Shark Citycruiser Blank Gun Metal A05

Het Franse helmen merk Shark staat er om bekend om zeer innovatief te zijn op het gebied van design. Zo waren zij de eerste helmenfabrikant die met de full flip hybride helm kwam waarbij het kinbak geheel naar achteren te zetten was. De CityCruiser helm kan je als jet helm én systeem helm gebruiken.

Ook op het gebied van jethelmen hebben ze een paar hele strakke helmen op de markt gebracht en ook nu weer blijven ze weer niet achter. In 2021 introduceren ze de nieuwe Shark City Cruiser. Een jethelm waar het design vanaf spat. Maar het is ook de veiligste jet helm in zijn klasse. Door een versterkt tot de kin getrokken vizier en strak gevormde kaakstukken is je hele gezicht beschermd.

Ook aan comfort ontbreekt het niet in deze helm. Met zijn innovatieve AEGIS-gelabeld MICROTECH binnen voering voelt het bijna aan als zijde. Het materiaal zorgt voor een goede afvoer van warmte en zweet. Daarnaast zit er een ruime en goed zon dempend zonnevizier geïntegreerd welke makkelijk bedienbaar is met handschoen.

Shark Citycruiser specs

Meer informatie
Merk Shark helmen
Model Citycruiser
Kleurstelling Blank Gun Metal A05
Categorie Jethelmen
Pinlock Geen pinlock
Zonnevizier Ja
Let op Indien een helm is voorzien van een vizier, betreft het een helder vizier, tenzij anders vermeld.

Shark Citycruiser Blank Gun Metal A05 reviews

Shark Jethelmen maatbepaling

Hoofdomtrek meten
Meet de omtrek van je hoofd door een meetlint rondom je hoofd te trekken, net boven de wenkbrauwen en aan de zijkanten boven de oren. Hierbij gaat het erom dat je de grootst mogelijke omtrek van je hoofd meet. Doe een aantal metingen op diverse hoogtes om zeker te zijn van de maximale omtrek. Kijk vervolgens bij de helm welke helmmaat bij jouw hoofdmaat hoort. Heb je twijfels, of zit je net tussen twee maten in, dan kun je contact opnemen met op onze klantenservice. Een niet goed passende helm mag geruild worden.

helmmaat bepalen
Andere kleuren
 1. Shark Citycruiser Karonn AYK
  Shark Citycruiser Karonn AYK
  Normale prijs € 229,99 Vanaf € 183,99
 2. Shark Citycruiser Karonn SSK
  Shark Citycruiser Karonn SSK
  Normale prijs € 229,99 Vanaf € 183,99
 3. Shark Citycruiser Krestone Silver KAS
  Shark Citycruiser Krestone Silver KAS
  Normale prijs € 209,99 Vanaf € 178,00
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen