Beschrijving Macna Solid Outdry black

Deze Macna Solid handschoenen zijn waterdicht en geschikt voor de zomer. De handschoen is voorzien van OutDry technologie. Dit betekent dat al het vuil en water wordt buitengehouden door de gelamineerde buitenlaag. De handschoen blijft niet alleen droog en dus licht; je handen blijven ook veel warmer. En dat is natuurlijk geen overbodige luxe voor op de motor. Het OutDry membraan zorgt hiernaast ook voor betere grip en gevoel op het stuur en de handvatten.

De duim is ergonomisch gemaakt doordat het verbindingsstuk tussen duim en wijsvinger uit één stuk bestaat. Minder naden, minder kreukels en daardoor minder drukpunten op de handvatten. Je knokkels zijn extra beschermd dankzij de Harde Knokkel Protectie. Je vingers en palm zijn beschermd door het aangebrachte gedubbelde leer. R.I.S.C. Palm Protection is speciaal gemaakt voor het in de juiste staat houden van het gebied rondom je Pisiform botje aan de buitenzijde van palm en het botje zelf. Deze raakt vaak als eerste de grond tijdens een ongeval en krijgt dus een grote klap. Het harde plastic deel en het luchtkussentje zorgen voor de bescherming en het harde deel beschermd je gekoesterde botje ook tijdens het eventuele glijden.

De 30 Degree Roller Buckle geeft je polsen rust doordat deze ergonomisch geplaatst zijn. Dit helpt de pasvorm en de bewegingsvrijheid. Kun je lekker makkelijk gas geven. Geen last meer van slecht zicht door een vizier vol regendruppels of een natte hand van het vegen over je vizier: je veegt nu de druppels makkelijk weg met de rubberen ruitenwisser op je duim of wijsvinger. De wijsvinger is uitgerust met een TouchTip. Hiermee kun al je apparaatjes met een touchscreen gewoon blijven bedienen. Niet te veel natuurlijk, want om je heen kijken is véél leuker.

Solid Outdry eigenschappen

 • Geschikt voor de zomer en de handschoenen zijn waterdicht.
 • Het materiaal bestaat uit aniline geiten leer en pittards leer.
 • De voering is gemaakt van OutDry direct laminaat en Bemberg.
 • OutDry technologie wil zeggen dat de gelamineerde buitenlaag al het water en vuil tegenhoudt. De handschoen blijft droog en dus licht, maar het allerbelangrijkste is dat je handen veel warmer blijven. Dit OutDry membraan wordt specifiek op maat voor elke handschoen gemaakt, blijft ademen en is enorm snel weer droog. Dit is geen los hangende laag zoals in conventionele waterdichte handschoenen, waardoor de OutDry technologie er ook voor zorgt dat de grip en gevoel op het stuur en de handvatten verbeterd is.
 • Het verbindingsstuk tussen de duim en de wijsvinger is gemaakt uit één stuk, waardoor er minder naden en minder kreukels zijn. Dit zorgt voor minder drukpunten op de handvatten. En deze Ergonomic Thumb ziet er ook nog eens een stuk mooier uit.
 • Je knokkels zijn dankzij de Harde Knokkel Protectie nog beter beschermd dan geld in een bankkluis.
 • De vingers en palm zijn voorzien van gedubbeld leer. Elke koe is hier jaloers op.
 • R.I.S.C. Palm Protection houdt het Pisiform botje aan de buitenzijde van je palm en het gebied er omheen in optimale conditie tijdens de impact op het wegdek en het eventuele erop volgende glijden over het wegdek. Vaak heeft dit botje de primeur tijdens een ongeval. Het harde plastic deel in combinatie met het luchtkussentje absorberen de impact en vloeien de vrijgekomen krachten af.
 • Met de Schermwisser op je wijsvinger of duim heb je geen ruitenwisser op je vizier nodig. Je veegt de regendruppels gemakkelijk weg met deze rubberen regenwisser.
 • Met de TouchTip op je wijsvinger kun je gewoon de touchscreen van je mobiel of navigatie bedienen, zonder je handschoenen uit te trekken. Apparaten met knopjes moeten ook lukken.
 • De polsband is ergonomisch gepositioneerd onder een hoek van 30 Graden, wat de aansluitende pasvorm en de bewegingsvrijheid bevordert.

Macna Solid Outdry specs

Meer informatie
MerkMacna
ModelSolid Outdry
Kleurstellingblack
CategorieHandschoenen
RegenvoeringDirectlaminaat
SexeMan, Unisex

Macna Solid Outdry black reviews

Macna Handschoenen maatbepaling

 

Handschoenen maat bepalen

Hieronder staat in enkele stappen uitgelegd hoe je je handmaat op kunt meten om de juiste maat handschoenen te bepalen.  

handschoenen maat bepalen

   

Stap 1 – Omtrek hand meten

Om de juiste maat voor handschoenen te bepalen, kun je de omtrek van je hand meten. Neem een meetlint en meet de omtrek van de hand tussen duim en wijsvinger op de knokkel en langs de knokkel van je pink, zoals hiernaast weergegeven. Maak een vuist van je hand en lees de maat af op het meetlint.


Stap 2 – Handschoenenmaat bepalen

In onderstaande tabel staan per handmaat in centimeters de bijbehorende handschoenmaat vermeld. Zit je net tussen twee maten in, dan is het aan te raden de grotere maat te nemen.

Niet goed passende handschoenen mogen geruild worden. 

Macna handschoenen maattabel
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2022 Voordeelhelmen
Contact