Macna motorjassen

Een motorjas van Macna is zo ontworpen om comfortabel vele kilometers door weer en wind te kunnen maken. Maar een nog belangrijker doel van een motorjas: het beschermen van de motorrijder tijdens een val of botsing. Een Macna motorjas voorziet hierin door het gebruik van protectie delen op de rug, schouders en ellebogen. Naast motorjassen vind je bij ons een compleet overzicht van Macna motorkleding.

Producten 1-28 van 71

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Oerhollandse Macna motorjassen

De meeste Nederlandse motorrijders zullen Macna wel kennen: van hun welbekende motorjassen of andere motorkleding. Een oer Hollands bedrijf dat al ruim 20 jaar vele motorrijders van veilige en comfortabele motorkleding voorziet. En dat niet alleen: Macna laat je ook rijden in stijl! Een team van 7 designers zorgt dat je gezien mag worden op je motor.

Macna staat al die jaren al voor innovatie, hoge kwaliteit en een competitieve prijsstelling. Macna combineert het nieuwste op het gebied van techniek met toonaangevende designs, iets waar veel andere bedrijven nog iets van kunnen leren. En haar motorkleding is door de eerlijke prijsstelling bereikbaar voor iedere motorrijder.

Completeer je Macna motorjas

Je kunt compleet in Macna gekleed bij ons de deur uit lopen, aangezien Macna allerlei soorten motorkleding op de markt heeft gebracht en brengt. Naast Macna motorjassen vind je bij ons onder meer Macna motorjeans, motorbroeken van Macna en Macna motorhandschoenen.

Naast motorjassen van Macna vind je in onze webshop ook motorjassen van allerlei andere merken. Is een Macna motorjas namelijk toch niet wat je zoekt? Op onze algemene pagina vind je motorjassen van alle grote merken. Voor iedere motorrijder heeft Voordeelhelmen wel iets en dit geldt ook voor een motorjas. En neem gewoon even contact met ons op, indien je er niet uitkomt. We helpen je graag verder.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen
Contact