Macna Ion Black 101

Normale prijs € 249,95 Vanaf € 199,96
Levering: Selecteer een maat om de levertijd te zien
SKU
20MAC0001
Wil je een artikel liever eerst bekijken?

Geen probleem!

 1. Stap 1.Plaats het artikel in je winkelwagen.
 2. Stap 2.In de checkout kan je aangeven dat je het artikel komt afhalen. Je hoeft nog niet te betalen, dat kan ook in de showroom
 3. Stap 3.Je krijgt van ons een e-mail op het moment dat je artikel klaar ligt.

Bij ons in de showroom toch niet tevreden over het artikel, dan laat je hem gewoon achter.. geen afnameverplichting!

Wil je meer dan 3 verschillende helmen..jassen..broeken passen? Neem contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op 020-7600807.

Hoe reserveer ik een product?

Beschrijving Macna Ion Black 101

De Macna Ion RTX is een elektrische verwarmde handschoen die dankzij de Li-ion batterijen er te allen tijde voor zal zorgen dat jij met warme handen kan rijden. Dit nieuwe model van Macna is ten opzichte van zijn voorgangers weer op een aantal punten verbeterd. Zo is dit model voorzien van een batterij-level indicator en is Macna de samenwerking aangegaan met het van oorsprong Italiaanse merk Klan. Dit is terug te zien in de Li-ion accu’s die worden meegeleverd bij de Ion RTX, deze zijn namelijk van Klan.

Uiteraard is deze elektrische verwarmde motorhandschoen volledig wind- en waterdicht en zitten er op de handschoen verscheidene TPR protectoren die jou moeten beschermen bij een eventuele val- of glijpartij.

Met een volle accu gaat deze handschoen vier uur mee wat een zeer nette prestatie is. Op beide handschoenen zit tevens een vizierwisser en kan je dankzij de touchtip (geleidende vingertop) een smartphone bedienen zonder je warme handschoenen uit te hoeven doen. Om overtollig regenwater dat tussen de buitenlaag en het membraan zit af te kunnen voeren heeft Macna een speciale ‘water-exhaust’ ontwikkeld waardoor dit overschot snel en gemakkelijk de handschoen kan verlaten.

Ion eigenschappen

 • Vier verschillende warmteniveau’s
 • Li-ion Powered batterijen
 • Batterij-level indicator
 • Een volle accu gaat +/- vier uur mee
 • Water- en winddicht
 • Speciale batterijpocket voor de accu’s
 • TPR protectie: dikke rubberen delen op de knokkels
 • Ergo-Thumb: een gecombibeerde duim en wijsvinger paneel voorkomt drukpunten
 • Geïntegreerde vizierwisser op beide handschoenen
 • Water-exhaust
 • Touch-tip

Macna Ion specs

Meer informatie
MerkMacna
ModelIon
KleurstellingBlack 101
CategorieVerwarmde Handschoenen
RegenvoeringNiet uitneembaar
WarmtevoeringNiet uitneembaar
SexeMan, Unisex

Macna Ion Black 101 reviews

Macna Verwarmde Handschoenen maatbepaling

motorkleding maat opnemen

Wij adviseren je bij het opmeten van je lichaamsmaten gebruik te maken van een kleermakers meetlint. Leg deze zoveel mogelijk over de blote huid en trek deze niet te strak aan. Vraag bij voorkeur iemand om je te helpen. Met de opgemeten maten kan je in onderstaande maattabel de juiste maat uitzoeken. Ga altijd uit van de grootst gemeten maat. Heb je bijvoorbeeld voor de omvang van je middel een maat M nodig maar voor de omvang van je borst een maat L, kies dan voor de maat L. Weet je het niet zeker of kom je er niet helemaal uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

In de hierboven afgebeelde tekening staat 'Chest width' voor 'Omvang borst', 'Waist width' voor 'Omvang middel', 'Hip width' voor 'Omvang heupen' en 'Inseam width' voor 'Binnenbeen lengte'. Dit correspondeert met de onderstaande maattabellen, de hierbij vermelde maten zijn in centimeters.

 

maattabel Macna kleding

Macna Verwarmde Handschoenen maatbepaling

 

Handschoenen maat bepalen

Hieronder staat in enkele stappen uitgelegd hoe je je handmaat op kunt meten om de juiste maat handschoenen te bepalen.  

handschoenen maat bepalen

   

Stap 1 – Omtrek hand meten

Om de juiste maat voor handschoenen te bepalen, kun je de omtrek van je hand meten. Neem een meetlint en meet de omtrek van de hand tussen duim en wijsvinger op de knokkel en langs de knokkel van je pink, zoals hiernaast weergegeven. Maak een vuist van je hand en lees de maat af op het meetlint.


Stap 2 – Handschoenenmaat bepalen

In onderstaande tabel staan per handmaat in centimeters de bijbehorende handschoenmaat vermeld. Zit je net tussen twee maten in, dan is het aan te raden de grotere maat te nemen.

Niet goed passende handschoenen mogen geruild worden. 

Macna handschoenen maattabel
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2021 Voordeelhelmen
Contact