Beschrijving Macna Beryl pink

Als een rots in de branding: zo voel je je in Macna's Beryl. We hebben het even voor je opgezocht: beryl is namelijk een gewild soort mineraal. Daarom heeft Macna deze jas waarschijnlijk zo genoemd. Net als het gesteente, komt de Beryl van Macna in verschillende kleuren, dus voor alle dames wat wils. En net zo gewild als de steen is deze jas. En net zo waterdicht en geschikt voor alle seizoenen als het steentje. Wat wil je nog meer? Meer informatie? Hebben we óók voor je opgezocht: twee lagen met een uitneembare thermovoering en een vast Raintex membraan. Voorzien van SideEye om je flanken te laten glimmen in het donker en klaar voor een VisionVest. Stenen hoeven eigenlijk niet beschermd te worden, maar Macna heeft het tóch gedaan: SafeTech CE protectie op de schouders en ellebogen en voorbereiding op CE rug protectie. Als je wilt glinsteren op de weg, weet jij nu welke motorjas je nodig hebt!

Beryl eigenschappen

  • Systeem met 2 lagen met een uitneembare thermo voering en een vast Raintex membraan.
  • Side-Eye reflectie. Dankzij deze reflectiedelen ben je voor medeweggebruikers beter zichtbaar in het donker en tijdens slechte weersomstandigheden.
  • Voorbereid op Vision Vest. De Beryl is, zoals alle jassen van Macna, voorbereid op het los verkrijgbare veiligheidsvest dankzij de geïntegreerde bevestigingspunten.
  • Schouders en ellebogen zijn voorzien van SafeTech CE-protectie.
  • Rug is voorbereid op CE rugprotectie.
  • Geïntegreerde jashanger van Macna welke is opgewassen tegen het extra gewicht van motorjas. Vergeet de jas niet eerst uit te doen.
  • Het samenvoegen van de jas en de broek is mogelijk dankzij de korte connectierits.

Macna Beryl specs

Meer informatie
MerkMacna
ModelBeryl
Kleurstellingpink
CategorieMotorjassen
RegenvoeringDirectlaminaat
WarmtevoeringUitneembaar
SexeVrouw

Macna Beryl pink reviews

Macna Motorjassen maatbepaling

motorkleding maat opnemen

Wij adviseren je bij het opmeten van je lichaamsmaten gebruik te maken van een kleermakers meetlint. Leg deze zoveel mogelijk over de blote huid en trek deze niet te strak aan. Vraag bij voorkeur iemand om je te helpen. Met de opgemeten maten kan je in onderstaande maattabel de juiste maat uitzoeken. Ga altijd uit van de grootst gemeten maat. Heb je bijvoorbeeld voor de omvang van je middel een maat M nodig maar voor de omvang van je borst een maat L, kies dan voor de maat L. Weet je het niet zeker of kom je er niet helemaal uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

In de hierboven afgebeelde tekening staat 'Chest width' voor 'Omvang borst', 'Waist width' voor 'Omvang middel', 'Hip width' voor 'Omvang heupen' en 'Inseam width' voor 'Binnenbeen lengte'. Dit correspondeert met de onderstaande maattabellen, de hierbij vermelde maten zijn in centimeters.

 

maattabel Macna kleding
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2022 Voordeelhelmen
Contact