Schuberth Systeemhelmen

Schuberth staat betekend om het maken van misschien wel de stilste systeemhelmen ter wereld. Deze troon willen zij natuurlijk niet zomaar opgeven, daarom hebben ze al hun kwaliteiten zo ver mogelijk proberen te pushen bij het maken van de nieuwe Schuberth C5. Uiteraard is het dubbel en dwars gelukt! Qua pasvorm, geluidsniveau, afwerking en communicatie is de C5 écht helemaal top-notch!

27 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Schuberth systeemhelm kopen?

Bij Voordeelhelmen.nl hebben wij natuurlijk de nieuwste Schuberth C4 Pro systeemhelm op voorraad! De Schuberth C4 Pro is de opvolger van de Schuberth C3 Pro – een systeemhelm die al bekend stond als een van de stilste motorhelmen ter wereld. Uiteraard is de C4 Pro er niet minder op geworden, de nieuwe Schuberth C4 Basic, C4 Pro en C4 Pro Carbon hebben allemaal hun eigen unieke features en voordelen.

Zo heeft de C4 Pro een zeer slimme voorbereiden op het SENA SC2 communicatiesysteem, de C4 Pro Carbon deelt deze voorbereiden maar heeft ook een superlichte Carbon buitenschaal. De C4 Basic is de meest simpele variant van de nieuwe serie Schuberth systeemhelmen – deze helm heeft geen speakers of microfoon ingebouwd en is daarom ook wat goedkoper. Bekijk in ons Schuberth assortiment ook eens de Schuberth integraalhelmen, Schuberth helmen en Schuberth communicatie.

Schuberth systeemhelmen

Bij Voordeelhelmen.nl krijg je minimaal 10% korting op Schuberth systeemhelmen! Wij bezorgen je helm gratis thuis! Bekijk onze Voordeelhelmen.nl aanbiedingen! Bestel nu goedkope Schuberth systeemhelmen online bij Voordeelhelmen.nl in allerlei stijlen, maten en kleuren! Niet goed? Binnen 100 dagen retourneren en je krijgt je geld terug! Voor vragen bel 020 7600 807 of kom langs bij één van onze onze winkels!

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2023 Voordeelhelmen