Voordeelhelmen motorkleding winkel amsterdam

Forcefield Pro XV Level 2 AIR Shirt Black

Normale prijs € 249,95 Vanaf € 212,46
Levering: Selecteer een maat om de levertijd te zien
SKU
21FOF0004
Wil je een artikel liever eerst bekijken?

Geen probleem!

 1. Stap 1.Plaats het artikel in je winkelwagen.
 2. Stap 2.In de checkout kan je aangeven dat je het artikel komt afhalen. Je hoeft nog niet te betalen, dat kan ook in de showroom
 3. Stap 3.Je krijgt van ons een e-mail op het moment dat je artikel klaar ligt.

Bij ons in de showroom toch niet tevreden over het artikel, dan laat je hem gewoon achter.. geen afnameverplichting!

Wil je meer dan 3 verschillende helmen..jassen..broeken passen? Neem contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op 020-7600807.

Hoe reserveer ik een product?

Beschrijving Forcefield Pro XV Level 2 AIR Shirt Black

In een tijd waarin we steeds meer leren op het gebied van veiligheid, wordt er vanzelfsprekend ook steeds meer geïnvesteerd in technieken om alles beter en veiliger te maken.

Forcefield Body Armour is een bedrijf dat zich exclusief bezig houdt met het optimaliseren van, zoals de naam al zegt, body armour in de ruimste zin van het woord.

Daar zijn zij in de laatste jaren zo sterk in geworden dat zij een paar baanbrekende producten op de markt hebben gebracht.

Het Forcefield Pro Shirt X-V Level 2 Air is ideaal shirt voor iedereen die graag de bescherming niet in buitenlaag wilt hebben, maar direct op het lichaam. Voordeel daarvan is dat je makkelijk van gear kan verwisselen. Maar ook dat de protectoren beter op de juiste plaats komen te zitten. Met name op het circuit en bij lange stukken is een dergelijk protectieshirt uitermate handig.

Maar zoals gezegd is het ook het meest veilig omdat je de protectoren exact de risico plekken beschermen waar de kans op breuken het grootst is.

Uiteraard is het Forcefield Pro Shirt X-V Level 2 Air voorzien met de hoogst mogelijke certificering op het gebied van veiligheid. Het Forcefield Pro Shirt X-V Level 2 Air is namelijk uitgevoerd met CE2 rug- en borstbeschermers en ook met isolator 2 ledemaatpantser. Het Pro Shirt X-V 2 heeft rug- en borstbeschermers CE-niveau 2, met daarbij isolator CE2-pantsering in de armen en schouders. Op en top bescherming dus. Om te voorkomen dat je helemaal weg zweet is het shirt ook gemaakt van supersterk open mesh (X Vents) materiaal die nog meer ademend maar ook superzacht en sterk is. Deze loopt ook door de hittezones en biedt ook ‘pantserramen’, die er niet alleen goed uitzien, maar ook zorgen voor extra ventilatie.

Alle gepantserde kledingproducten worden nu ook in dezelfde familie ondergebracht met behulp van de ‘Pro’-naam. Technologische vooruitgang in de vervaardiging van pantsers, welke steeds dunner en lichter zijn geworden en bovendien een betere bescherming bieden. Dit in combinatie met synthetische stoffen en productietechnieken, maken van het Forcefield Pro Shirt X-V Level 2 shirt echt het toppunt van bepantseringstechnologie en sportbescherming.

Pro XV Level 2 AIR eigenschappen

Specificaties

 • Nieuwe X-ventilatieopeningen zorgen voor meer luchtstroom
 • ‘Pantserramen’ zorgen voor extra ontluchting
 • Lichter, ademend BeCool ™ basislaag materiaal
 • Lichter verwijderbaar pantser
 • Isolator CE2 ledematenpantser
 • Armour dikte van slechts 12 mm (CE2
 • Vernieuwde borst- en ook rugprotector onderdelen (CE2)
 • Repeat Performance Technology (RPT)
 • DRI-M-technologie (dynamisch, reactief, intelligent materiaal)
 • Verkrijgbaar in de maten S-M-L-XL-XXL

Forcefield Pro XV Level 2 AIR specs

Meer informatie
MerkForcefield
ModelPro XV Level 2 AIR
KleurstellingShirt Black
CategorieProtectievesten
SexeMan, Unisex

Forcefield Pro XV Level 2 AIR Shirt Black reviews

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2021 Voordeelhelmen
Contact