Voordeelhelmen.nl nu ook offici?le dealer van Shoei helmen

Sinds deze week mag Voordeelhelmen.nl zich trotse dealer noemen van Shoei helmen. Bekende modellen als de NXR, J-Cruise, GT-Air en de NEO-Tec zijn nu voor een zeer scherpe prijs leverbaar via de uitmuntende service die u van ons gewend bent.

Over Shoei

Shoei is een Japanse helmenfabrikant, opgericht in 1958. In Japan was Shoei de eerste helmenfabrikant die motorhelmen fabriceerde aan het Japanse Industriële standaard. Dat maakte Shoei niet alleen zeer revolutionair, maar zette ook de basis voor de hoge veiligheidsnormen waar het merk aan wil voldoen. In 1965 was het Honda die de helmen van Shoei als de enige echte aanschouwde.

In de jaren ’90 bleek Shoei opnieuw revolutionair met carbon en Kevlar in de helm. Dit maakt een helm niet alleen heel licht, maar ook extreem sterk.

Inmiddels is Shoei een van de grootste helmenbouwer ter wereld. Alle helmen worden onder de strengste veiligheidsnormen ontwikkeld en gemaakt in Japan. In de MotoGP rijden onder andere wereldkampioen Marc Marquez en Bradley Smith met een Shoei helm.

Shoei modellen

Shoei maakt drie soorten helmen: jethelmen, integraalhelmen en systeemhelmen.

  • X-Spirit III – Integraalhelm | race

Het paradepaardje en tevens de meest geavanceerde helm die Shoei maakt is de X-Spirit III. Dit is een echte racehelm, waar ook de grote jongens in de MotoGP mee rijden. Optimale aerodynamica, goede stabiliteit en een zeer uitgebreid ventilatiesysteem maken X-Spirit III een van de beste uit zijn klasse.

 

 

  • Hornet ADV – Integraalhelm | adventure

Het mooie van deze Hornet ADV: dit is niet een crosshelm met vizier, maar een integraalhelm, uitgerust met aerodynamische peak. Het voordeel is dat je een comfortabele integraalhelm hebt met adventure eigenschappen, en deze dus ook geschikt is voor snelwegkilometers.


 

  • GT-AIR - Integraalhelm | tour

De Shoei GT-Air is de TOUR/sport helm van het Japanse merk. Duidelijk met de nadruk op tour, maar wel met sportieve elementen. Bijzonder is de wegwerking van het zonnevizier. Shoei laat de binnenschaal intact, en heeft een uit speciale vezel gevormde ‘uitbouw’ in de helmschaal, die het zonnevizier behuisd. Het zonnevizier zelf heeft de eigenschappen van een goede zonnebril, iets waar Shoei ook uniek in is.


 

  • Neotec – Systeemhelm | tour

De Neotec is ontworpen voor langere afstands-touring en adventure rijden. Het behoeft geen verdere uitleg dat er bij Shoei veel tijd is gestoken in het ontwikkelen van een aerodynamische en veilige ‘Advanced Integrated Matrix’ helmschaal, die zorgt voor stabiliteit en een minimale lift.


 

  • NXR – Integraalhelm | essential

De NXR laat zich het beste omschrijven als een hele pure integraalhelm. Geen zonnevizier, en hierom een compacte buitenschaal. Sportief gelijnd en een groot zichtveld. Door de extra ruimte bij je schouders draai je gemakkelijk je hoofd achterom.


 

  • J-Cruise – Jethelm | tour

Je kiest voor de Shoei J-Cruise als je het gemak en zichtveld van een jethelm wilt, maar niet al te veel in wilt leveren op veiligheid en de pluspunten van een integraalhelm. Door de lange buitenschaal en de 3D ‘Wrap around the head’ binnenvoering geven je direct het idee dat je hoofd echt maximaal wordt omsloten door helm.


 

  • J.O. – Jethelm | Urban

Een van de beste potjes die er is. Bij de ontwikkeling van deze J.O. jethelm is werkelijk aan alles gedacht. Als je ‘m op zet voel je direct dat je echt een helm om je hoofd hebt, het lijkt bijna een volwaardige integraalhelm.


 

Bekijk alle hier alle Shoei helmen, of kom een keer passen in onze winkel!

2020-10-30 14:41:44
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen