Nolan N70-2 GT Systeemhelmen

De Nolan N702 GT is een nieuw model in het gamma van Nolan waarmee ook een heel nieuw segment wordt aangeboord. Deze ‘Crossover’ is speciaal gemaakt voor zowel onroad als offroad riding. Er zijn wel meer crossover helmen beschikbaar maar wat deze helm echt uniek maakt is zijn afneembare kinstuk. Hierdoor is de Nolan N702 GT in zeven verschillende configuraties om te bouwen of te dragen. Het vizier en het kinstuk zijn namelijk afzonderlijk afneembaar. Hierdoor word je de mogelijkheid geboden om de helm continu aan te passen naar de door jouw gewenste combinatie. Tevens kan deze helm uitgevoerd worden met een peak welke de plaats inneemt van het vizier.

Scroll door naar beneden voor meer informatie over de Nolan N702 GT
Nolan N70-2 GT Systeemhelmen

16 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Nolan N70-2 GT Classic 010
  Nolan N70-2 GT Classic 010
  Normale prijs € 320,00 Vanaf € 288,00
 2. Nolan N70-2 GT Classic 005
  Nolan N70-2 GT Classic 005
  Normale prijs € 320,00 Vanaf € 288,00
 3. Nolan N70-2 GT Classic 003
  Nolan N70-2 GT Classic 003
  Normale prijs € 320,00 Vanaf € 288,00

16 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Dankzij het ultra brede vizier heb je zo’n groot en breed gezichtsveld dat je bijna niet in de gaten hebt dat je een helm draagt. Daarnaast is deze Nolan helm voorzien van een geïntegreerd zonnevizier met UV protectie. De buitenschaal is gemaakt van polycarbonaat (Lexan) en komt in twee verschillende maten (XXS-M) & (L-XXXL).

Tot slot is deze crossover helm ook voorbereid voor het N-Com systeem.

Nolan N702 GT Specificaties:

 • Dubbel gehomologeerd (P/J goedgekeurd)
 • Ultra-wide vizier
 • Twee maten buitenschaal en zes maten binnenschalen
 • Pinlock meegeleverd (voor de Classic en de Bellavista)
 • Pinlock voorbereid (Special versie)
 • Geïntegreerd zonnevizier
 • Voorbereid voor het N-Com communicatiesysteem
 • Nekrand is af te sluiten door middel van een verstelbare elastische band. Hiermee kan je ervoor zorgen dat de helm altijd perfect sluit bij je nek. Hierdoor zal de helm stiller zijn en zal je bovendien minder last hebben van wind in de helm.
 • Vernieuwde Ventilatie met Airbooster. Ventilatie ingang op kin en voorhoofd. De uitgang van de ventilatie zit in het gebied aan de achterkant van de helm waar een vacuüm ontstaat door het rijden. Hierdoor wordt de lucht als het ware uit de helm gezogen aan de achterkant, waardoor er veel frisse lucht in de helm komt.
 • De helm is in zeven verschillende configuraties te dragen
 • Clima comfort binnenvoering, geperforeerde voering aan de bovenkant, soort mesh waardoor de lucht veel beter het hoofd kan koelen.
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2022 Voordeelhelmen
Contact