NEXX X.WED3

De NEXX X.WED3 is ontworpen zonder compromissen, met moderne styling, een perfecte pasvorm, duurzaamheid, uitzonderlijke functionaliteit en technische innovatie als kernprincipes. Kies direct je favoriet.

17 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Over de NEXX X.WED3

De X.WED3 is uitgebreid getest over meer dan 200.000 km, door meer dan 60 avontuurlijke motorrijders op afgelegen locaties over de hele wereld, van Alaska tot Kroatië en van Baja California tot de Merzouga-woestijn in Marokko. De X.WED3 biedt een naadloze overgang tussen off-road en op de weg, zonder gereedschap.

De helm is ontworpen om thoracale letsels te verminderen door een unieke kinvorm en X-Foam Crash Bumpers. Het geavanceerde ventilatiesysteem, inclusief het gepatenteerde Mid Airflow Chamber, zorgt voor optimale luchtstroom. Het vizierontwerp met Recoil-systeem, groter binnenste zonnescherm, en strategische piekvorm verbeteren de prestaties. Het anti-vibratiesysteem en F.R.S. (Fast Release System) voering zorgen voor stabiliteit, comfort en eenvoudige verwijdering. De X.WED3 is ook compatibel met de X-COM3 serie, met geïntegreerde technologie en hoogwaardig geluid.

Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimer© 2011-2024 Voordeelhelmen